Anonimen -> RE: Julijke 2023 (31.1.2023 16:55:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BeautifulButterfly Dobra ideja s temi napihljivimi obroci. Ko (ker vem da do tega se pridem), si ga bom sabo v sluzbo vzela. Delam v pisarni, administrativno financno delo, kjer skoz sedim. In me bodo kolki, in kriz in noge bolele. Upam, da ne zacnem zatekat. Zaenkrat me samo desni kolk sem in tja, vecinoma v avtu med voznjo, ko se ne morem popravljat. Ker z desno nogo gas pritiskam in se vozimo kr dolg iz sole domov, pa me zacne bolet :( Se bojim, da bo scasoma se hujs. Aja pa pas v avtu me tisci, tamala je ze od zacetka postavljena zelo nizko dol. V petek imam lab (kri,voda), v ponedeljek imam pregled v 16t. Sem pa danes dopolnila 15t3d, tko da sem ze v 16 tednu, v ponedeljek bom ze v 17 tednu. Super. Sem pa zdaj koncno malo bolje. Tok da sva z dragim skupaj skuhala kosilo, dala sem perilo prat, pospravlja kuhno,... nekaj bo. Glede na to da sem od petka neuporabna.. :) Ampak zdaj spet pocivam, da me spet ne zagrabi. Migrene imam pa hude ze od majhnega. Moja osebna pravi, da je alergija na cvetni prah. Aha, ja to bo to ja, sred zime in snega tud? Mi smo tlele gor na 600m, snega toooook. Dol v LJ pa vse zelen ze. Imam p res nizek pritisk. Merila sem si zdaj, skoda k nisem ko sem bila povozrna ampak takrat se gledat nisem mogla, kaj sele napravco uporabljat. Bom naslednjic dragega prosila da mi zmeri. Zdaj k sem ok, imam 99/78, pulz pa 82. Tko da ja nizek pritisk. Pa sem zdaj boljs. Vbistvu je eno kavo skuhal, res mi je pasala in me je pognala in zbudila. Sem mu rekla, kje si bil te dni s tvojo kavo? K je res nisem pila, ker mi je bilo tok slabo. Imam pa slabo kri, so me klical in predpisal tablete zeleza, tko da to pridno jemljem vsako jutro z limonado. Prebavo sem mal uredila, ni vec tok hudo. Definitivno pomaga TOPLA LIMONADA! Ne spomnim se katera je to napisala ampak to je super za pit in ni nagravzn in velik koristi in deluje. Hvala za nasvet. Aja delala sem Test s sodo.Tud ta kaze puncko :) :) Bom ob priliki seznam posodobila. Ce ima katera se kaj novega za vpisat, prosim sporocte. Npr kolk smo stare in od kje smo. Lahko smo pa sosede pa ne vemo hehe :) Daj me spomni prosim, kdaj si narediš to limonado in koliko? 2dl, 3? Cuker, brez? Mimogrede meni so pa kri + vodo vzeli samo na prvem pregledu 😯 na drugem samo vodo, in tudi sedaj na morfo spet samo voda. Je to praksa? Saša
|
|
|
|