Anonimen
|
Ma to imaš super! ... mi smo se včasih tudi zbujali za jest cca 2x ... zdaj pa ponavadi se zbuja na 2 uri se prvi od 20h do 7h tako, kar nanase cca cca 4x .. kakšna noč boljša, recimo današnja Sem pa opazila, da sploh se ne zbua, ker bi bil lačen, ker ga psirtavim in ene 2x potegne pa zaspi, se pravi išče samo bližino. Meni se ful ne ljubi hodit gor pa dol in ga nosit, tako, da ga pač dam na joško in mir. Čeprav me je strah, da bo potem problem, ko se bom odvajali. Rada bi nehala preden dopolni 1 leto. Zdaj mu delam dop. malico s pirino kašo in sadje, pa mu je ful všeč. Počasi bo treba še kaj, da ne bo vsak dan isto., Ga pa ful hitro zapre ... tko da banane, korenček, to ne smem dajat vsak dan, ker potem 4 dni ne more kakat. Včeraj sem ga prvič vidla, kakio se je trudil in stiskal, da je kar rdeč bil v faco, revež! Pa vse skup nič ... pol sem mu dala sveže ribano jabolko, pa je šlo.Sem pa mu v ta namen že dala Donat, sladke kamilice, no pa je tusi dan potem tudi uspelo. Samo upam, da ne bo imela prebave po meni, ker bo res pravi revež! S tekočino nam gre slabo, ker ne zna pit po flaški. Zdaj ga učim po enem lončku, ampak gre 3/4 ven, po žlički pa tudi pljuva ven. Zato je pomoje tudi zaprt. Ste vse pobegnile na FB, oz večina Saša.
|