Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama Saska sta kaj bolje? Srcno upam da ja 4.mama hvala, sva! 💙 Da povem, kaj vse se je dogajalo! V torek sem malega peljala k P, ker se je mocno vleke za useska in sem zelela, da se preveri. Vrocina je hodila vse do 39,5 in padala s sveckami. No pri pediatru totalen sok - preglefal ga je ZUNAJ! Zunaj na mrazu! Samo usesa in na hitro grlo! Ni ga ne poslusal in naju odslovil v 3 min z diagnozo, “neka viroza, pricakujte kaselj”. Celo pot semJokala, ker se se vedno je znam postavit zase, za otroka. Namesto, da bi tak zahtevala pregled kakor se gre! Sem nasla novo pediatrinjo tako, da sedaj samo se karton preposljejo. Mali je potem v sredo se kuhal, vceraj je bil pa kar na 1x boljse. Vrocina nekaj casa tja do 37,5 potem pa je padlo pod 37. Dobil je pikice po trebuscku, klicala spet pediatra, zaradi tega izpuscaja - mi razlozil, da se tako neke viroze koncajo, da bo izpuscaj se razsiril in nato izginil. No, sem vprasala, ce je to 6.otroska bolezen - in kaj rece? “Zaradi mene ji lahko date katerokoli stevilo, izbirajte”. Haloo??? Mislim. Kam smo prisli? Sploh se ne da normalno pogovarjat! Uh! No evola, takle imamo! Danes je res celo flekast. GH mi ne je vec tako kot prej, poje pol manj, kosila bolj ne, pije tudi ne. Ga pa dojim tako, da je ocitno dovolj, ker plenice so polulane. Zelo me je bili strah, da z dojenjem nebi dobil dovolj, saj niaem vedela koliko mleka sploh se imam (dojila sva se pred virozo 1-2x na dan in 2x ponoci). Ima katera izkusnje - zacnejo potem normalno spet jest GH? Sasa
|