Anonimen -> RE: Julijke 2023 (15.7.2023 16:42:31)
|
Ma veste kaj je blo punce, tasca me je cisto splasila. OBUPNA JE!!!! Obupna!!!! Najprej moram povedat, da skozi pravi kako je otrok BOGEC ker ima krce in joka. Skos je Bogi, druge besede NE POZNA!!! Potem ko ga nosi okrog ga tok trese, da sm ji ze 3x rekla, da naj ne trese tako. Ko zacne jokat, dela TAKE FACE, kakor da njo kaj boli, se kremezi in pol spet zacne kok je bogi. 100_x_ mi je ze rekla, da ga verjetno trebuscek matra, ja haloooo a ne vem?!!! Pa tezi mi, da bi mu mogla v tej vrocini dajat se kaj za pit zraven. Ne dojame, ko ji recem, da dojen ne rabi nic drugega. Pa skos da zakaj je v kratkih… mislim TOK MI GRE NA ZIVCE! Aja pa se to…: ful je proti, da gremo jutri k mojim. Da kej je prevroce. Da klime v avtu ne sme bit, da ga lahko šok od vrocine, ko bomo prisli tja. Aja pa se da 1h voznje ni OK za tako malega!!! Jaz je videt ne morem! Ko bi tamal jedu bi ga ona “se malooo popestvala”.. hvalabogu moj razume in ji tudi rece; ampak ja, ne pa direktno. Ker je bil prvoten plan, da bo tamau pri njima se cuval prvo leto ko bom sla v sluzbo….. NO TAKO NE BO SLO! Da za vsak prdec skace da je neki narobe pa nevem kaj! Aja pa da ne omenjam - TAST GA SPLOH NOCE PRIJET. Da on je neroden…. Da ga bo prjel sele ko bo vecji. Pa sm mu rekla, da nevem kako pol misle kdaj cuvat…. Uglavnem, ne me obsojat prosim, ampak res NISTA NORMALNA in mogla sm se spihat 🤣 Sasa
|
|
|
|