nevergiveup -> RE: Julijke 2023 (13.7.2023 5:49:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Nevergiveup in Foxy iskrene čestitke, veliko zdravja, cartanja in čimbolj mirnih nočk z [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ironic, jaz sem omenjala WAYO. Vmes smo bili 2 dni brez, če bi bilo kaj boljše glede krčkov pa ni bilo, tako, da ostajamo na WAYI in čakamo boljše čase [sm=smiley36.gif] .. baje, da se splača ukinit vse mlečne izdelke .. ampak nekako nisem za to. Tudi patronažna, ki je bila sedaj tukaj, je rekla, da bo lahko več škode kot koristi in da naj preprosto damo času čas, se crkljamo in bo minilo. Je pa res hudo gledat kako jokca [sm=smiley19.gif] Naš mali lump se ful vleče z glavo in nogami nazaj, tisti ekstenzijski vzorec. Sem brala (in danes vprašala patronažno) kaj naj .. pa je tako, naj bi se otroka ČIM MANJ nosilo preko rame [sm=zmeden.gif] .. naš pa se tako lepo umiri v tem položaju in tudi uspavava se tako ... tako da na, zdej bomo mogli alt_ernativo iskat. Tisti položaj nošenja na trebuščku mi je ful čuden, pa še paše mu ne [sm=smiley19.gif] Tako da Ironic, nismo še nekaj aktivni. **** pa že opazuje, tako, da mu včasih kažem knjigico s črno belimi vzorčki pa jih gleda nekaj minutk. Ful rad ima muziko in vsak dan imava pol ure petje in plesanje, potem pa ponavadi zaspi. Čuke in Rok''n band ima rad [sm=smiley36.gif] .. na trenušček sem ga do sedaj dala 2x. Drugače pa ful ne mara previjanja [sm=smiley19.gif] skoraj vedno joka in se dere. Danes smo ga prv ič kopali, pa mu tudi ni bilo neki všeč.. roke in noge so povsod, dretje na vse grlo ... tko da pol smo mu dali dudiko pa par sladkih kapljic, da se je malo umirli. Komaj čakam, da malo zraste, lih toliko, da ne bo ves boječ še. Srček mali [sm=smiley1.gif] Opazila sem, da mu ful paše zvečer, da gremo ven za 1h in potem tudi boljše spi - mogoče naključje ali pa je res kaj na tem. Zaspi okrog 22-22:30, potem pa nekje na 2-3h bujenje. Previjam ga ne, edino če prepušča plenica(ravno dons je) in itak potem 1h uspavanja nazaj ... Kupčki še vedno dokaj problematični. No tehta pa 4260g [sm=bravo.gif] tako, da je dojenje za enkrat uspešno. Ima pe že 2 dni fore, da se ne priklopi takoj, ampak opleta z glavo, se jezi, liže ... kakor, da mu kaj ni prav. Saša Hvala, Saša! Čestitke za dojenje in upam, da se bo tudi vse ostalo čim prej porihtalo. Je pa vse to ok in zelo normalno, čeprav ženske imamo pogosto previsoka pričakovanja glede vsega tega. Moji najstatejši pa ta tretji tudi najprej ni bilo všeč ne previjanje, ne kopanje pa sem se ful sekirala s ta prvo- saj v reklamah vedno tako uživajo v vodi in v banjicah 🤣😅🤣😅 Se mi je zdelo, da se samo zvija pa kriči cele dneve in ji razen vozička in mojega naročja sploh nič ne odgovarja... ampak čas je mineval in se je vsega navadila, jaz pa tudi ❤❤❤ Kar se tiče dojenja pa pravijo, da če je taka reakcija pomeni, da je malo prepozno pristavljen in preveč lačen, čeprav ni nujno- moj tudi to včasih počne, potem pa ugotovim, da je mogel preprosto še enkrat kupčka podret še od prejšnjega dojenja. Tudi to namreč pogosto ni res, da podre kupčka in gremo blaženo spančkat... Otroci dostkrat morajo podret kar dva-tri kupčke, odvisno od tega koliko zraka vmes pojejo in kako hitro pijejo... In potem je že čas za naslednje dojenje in tako se na začetku vrtimo v začaranem krogu kupčkov-dojenja-nošenja-previjanja na začetku 🤣😅🤣😅🤣
|
|
|
|