Anonimen -> RE: Februarke 2023 (5.7.2022 7:52:05)
|
Nekateri G že namignejo na nuhalni, ampak takrat se še ne vidi dobro in znajo zgrešit. Naša je meni povedala v 17t, na pregledu pred morfologijo, mnogi nimajo toliko UZ, ker ti po zavarovanju pripadata samo dva - in potem izvejo na morfologiji okoli 20 tedna,če je plod lepo naštiman da se pokaže :) Lahko pa se dela NIPT od 10 tedna dalje in se obkroži, da želiš vedeti tudi spol - je pa samoplačniški. Cca od 350 eur dalje. Tedni se pa računajo glede na datum zadnje M :) tako, da zloudaj si kakšno aplikacijo za spremljanje :) je zanimivo gledat kako velik je plod. Folno kislino pa le redno jemat!:) IZVIRNO SPOROČILO: Marjetica. Anonimna sem kupila prehranske dodatke kot si mi svetovala, hvala. Nekaj me zanima... mogoče naumno vprašanje, ampak vseno. Kdaj izveš spol otroka? Samo zanima me, čeprov mi spol ni pomembem, samo da bo otrok zdrav. Kot sem rekla sem noseča prvič, prijateljic ne morem vprašati ker je še skrivnost... na pregled pa še čakam, ker moje ginekologinje trenutno ni... bom pa počakala na njo, ker jo poznam in ji zaupam. Ampak po mojih izračunih sem v 6 ali 7 tednu, točnega datuma se pa ne spomnim. 🤷♀️🤦♀️😁
|
|
|
|