SrečkaNosečka35 -> RE: Februarke 2023 (15.7.2022 21:11:34)
|
Pozdravček tudi iz moje strani 🙂 Naj najprej povem, da sem zelo hvaležna za to skupino, saj je v času ko z drugimi (razen partnerjem) še ne moreš deliti vesele novice, zelo dobrodošlo imeti krog žensk, ki doživljajo podobno. ❤️ Pa da povem še nekaj o sebi. Stara sem 35 let in to je moja prva nosečnost pri kateri sem prišla tako daleč. Dve prejšnji sta se namreč končali s spontanim splavom v 6. tednu zato sem tudi v to nosečnost vstopila z velikim strahom. Imam vse možne "tegobice", od slabosti, ki traja cel dan, utrujenosti, napihnjenosti, bolečih bradavic do tega, da mi ogromno stvari smrdi (občutljiv vonj). Pijem lahko izključno samo ledene pijače in zelo težko prenašam vročino. Zdaj sem namreč na morju, pa je to še bolj izrazito. 🙂 Vendar si vedno rečem, da je vse ok, ker to verjetno pomeni, da pikica raste v meni.Na pregled za potrditev nosečnosti sem šla 6.7., ko sem bila noseča 6 tednov in en dan. Na ultrazvoku je vse izgledalo super, primerna velikost, pa tudi srček sem že slišala. Priznam, da so mi kar solzice pritekle od sreče. To detece je res tako zelo zaželeno, da upam, da bo šlo vse v redu do konca nosečnosti. Predviden datum poroda imam 28.2.2023. V ponedeljek, 18.8., imam ta prvi pregled v nosečnosti, kot mu rečejo, kjer bom opravila krvne preiskave in dobila materinsko knjižico. Nato pa verjetno sledijo še ostale zadeve. Iz srca vsem nam želim, da nam nosečnost teče mirno in da se bodo naše pikice razvijale ter rastle tako kot morajo. 🙏 Morda pa se s katero srečamo v porodnišnici. 🙂
|
|
|
|