Anonimen -> RE: Februarke 2023 (2.7.2022 9:01:13)
|
Marjetica čestitke! Razen folne kisline (Femibion) nisem v prvi nosečnosti jemala nič, sedaj enako ❤️ Glede strahu pa res probat ga premagat, branje je meni ful pomagalo v prvi nosečnosti, ogromno informacij, ogromno lepih zgodb in vizualizacija kako hočeš da tvoj porod zgleda! Meni je pomagalo, pa pravijo da sem imela slab prvi porod ampk ga sama nisem percepirala tako :) in se je ful poznalo pri okrevanju, sestre niso mogle verjet da kljub tolko izgubljeni krvi, se obnašam kot da ni bilo nič :) IZVIRNO SPOROČILO: Marjetica. Zdravo. Tudi mi bomo pestvali v februarja. 🙂 Stara sem 35let in bo to moj prvi otrok. Ker imam res, ampak res nizek prag bolečine me je strah, res strah kako bom pregurala vso to obdobje... nosečnost, porod... itd. 🤦♀️🤷♀️ No se pa oba zelo veseliva male kepice. Mi lahko katera svetuje kakšne dobre prehranske dodatke? Kaj ste ve jemale? Ker je to moja prva nosečnost (tudi zadnja, verjetno) nimam nobenih izkušenj in bom zelo vesela pomoči, nasvet vedno pride prav. 👍
|
|
|
|