Anonimen
|
Rakunka jaz bi pa vse na svetu dala za take rezultate, ki niti niso tako slabi!!!! Jaz bi v vsakem primeru sla se na amnio, tako sva bili zmenjeni z mojo G. Zal se poslavljam od skupine. Danes sem imela v Dravljah nuhalno. Skupaj z mojim dragim sva sla in ja, cim je zacela iskat po trebuscku, sem ze vedela, da je konec. Ze to da je kar iskala kepco in je bila zvita in potrta in majhna, negibna, sem ze pred vsemi vedela, da se je ze nekaj tednov nazaj poslovila. Sem pred njo rekla, ok tole vem, da ni vredu, prosim samo povejte pri koliko tednih se je ustavil srcek. Bila je izredno socutna in prijetna. Ker je plod ze skrcen in ze dolgo negiben kaze danes da je velik za 8w3d ampak par dni kasneje od tega datuma se je pa v resnici poslovil. Spet, zgodba se ponavlja. S tem da sem lani v cca 11w3d zvedela, da se je okoli 8w4d poslovil. Danes sem pa 12w0d in tudi podoben datum. Pregleda mi niso racunali. Samo mirno so mi dali izvid in svetovali naj cimprej poklicem ginekologinjo. Cudno mi je le to, da sem pri 8w2d imela pri moji uspesen UZ, vse je bilo ok. Potem pa dan kasneje oz par dni pa nepricakovan konec. A tega moja G ni mogla videt ze na UZ, da se ne razvija ok? Zalost nepopisna. Pa je sel se 3 poskus in midva sva zakljucila. Sediva na urgenci in cakava da me notri poklicejo. Vzela bom 1 tableto. Bova sla domov, se zjokat in pocartat in v soboto grem notr, na sprozeni splav s tabletkami. Ne bom vam vec negativnih stvari pisala, ker je ze branje bolece za vsako zensko, kaj sele nosecnico. Vsem zelim prekrasne lepe zdrave dojencke in vse naj naj, res iskreno iz srca. Jaz sem se poslovila od ideje da bom ponovno mamica. Poka mi srce, to je bil najin zadnji poskus. Custveno in fizicno ne morem vec. Jokam v sebi,, ker tu na urgenci pred vsemi ne morem. Srecno moje novemberke22. Ps. sem anonimna#1, tista, ki je prva odprla to temo in upam, da bom zadnja, ki jo bo zdaj zapustila.
|