Rubilubi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina05 Hej punce, Lepo vas je spet brati.Vau, v 10 tednu cutiti otroka je pa res hitro!Jaz zdaj pri drugem obcasno kaj cutim od 17. tedna naprej.Danes zjutraj sem se prvic zbudila in pocutila noseca, v smislu, da se zacenjam zavedati velikega trebuha. In vceraj mi prvic ni bilo ves dan slabo, kar je ogrooomno olajsanje, upam, da tako ostane oz da se se dodatno izboljsa pocutje, preden bo slo spet navzdol :DVitaminov ne jemljem, tudi folno kislino sem zaradi slabosti hitro nehala, sem pa res trudim, da jem veliko rdece pese, spinace itd.Hotela sem pa vas vprasat, kako je pri vas z dvigovanjem bremen, cutite kake fizicne omejitve, se pazite? Moja tamala ima zdaj 15 kil in jo naceloma se brez tezav nosim, pazim le, ce sem omoticna, da njej ali sebi kaj ne naredim za brezveze, sploh na kakih stopnicah. In pa, a ze imate kaj splanirane dopuste? Junij/julij se nekako prideta pri nekaterih v postev, kasneje pa je tveganje ze kar preveliko :) Lp, Nina Kar se tiče bremen, se jaz ne pazim nekaj preveč, še vedno hodim v fitnes in delam počepe in mrtve dvige s 30 kg 😁 tako, da če pravilno premaguješ bremena, pomojem ni panike. Ja, je kar fino, ko minejo slabosti. Meni so se tudi nekje v 16. tednu končale in je potem res užitek, ko lahko spet normalno ješ 😊 Jaz do konca junija še delam, potem imam počitnice frej. Jih bom kar izkoristila, julij najbrž morje in avgusta v Bohinj, no septembra pa v Rim 😅😁
|