Ele3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ele3 IZVIRNO SPOROČILO: Rubilubi IZVIRNO SPOROČILO: Ele3 IZVIRNO SPOROČILO: Rubilubi Ja morfologija je kr luštna, čeprav je na teh ultrazvokih vse tako abstraktno 🤭 jaz zdaj že z velikim pričakovanjem čakam naslednji pregled v 24. tednu, ko ti vzamejo ponovno kri in te pregledajo, če imaš sladkorno. Čez en teden in pol imam to 😊 drugače pa, meni je zadnjih 14 dni trebuh zelooo zrastel, glede na to, da ga do 20. tedna skoraj ni bilo nikjer. S tem se je pojavilo tudi to, da me ponoči začnejo malo kolki bolet. Drugače ostalo pa vse b.p. Do zdaj sem samo enkrat prišla skozi s tem da sem pila sladko vodo, po eni strani mi je kar škoda, ker je ne bom pila..v bistvu sploh ni tako slabo...sam že hodim v diabetično ambulanto😊 ja trebuščki res rastejo..če hočeš kaj naredit te ubistvu kar ovira😃 zredila sem se pa zaenkrat samo 7 gramov😕 mogoče bi ti zaradi bolečin pomagalo to da si podstaviš več blazin med spanjem😊 Imam eno tisti kačasto blazino za med noge ja, mogoče bi rabila debelejšo 🤭 tudi jaz nisem pridobila dosti, 6 kg. Upam, da jih do konca ne dobim več kot 12, tak je moj plan, čeprav se mi zdi, da zadnje dni mal preveč jem,d a bi se plan uresničil 😂😅 ja, glede te sladke vode so mene zadnjič pri ginekologu strašili, da ene celo bruhajo po njej, potem mi pa sodelavka pravi, da sploh ni nič takega (tretjič je sedaj noseča), tako da bom imela limonin sok s sabo samo za vsak slučaj 😁 Jaz mam tut to kačo..pa je čist taka boga, se mi zdi premal debela..sam sm zdej tko nardila da sm jo kr zajahala😃 spim pa skos na levem boku😊 probi si pol še kake vzglavnike naštimat😊 ni nujno..hehe lahko se zgodi da bo šlo vse na otroka..pr men je to do zdej blo..sam nikol se nisem uspela preveč zredit pa sm zmer fajn jedla😃 no super...sej na začetku še gre sam proti konci pa že težje spiješ to..ampak res ni nč strašnega to😊 bom držala pesti da bo vse ok😊 Ups šele zdle opazim ne vem kaj mi je blo k sm tist napisala🙈 zredila sm se pol kilograma😃😃
|