Srečka138
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotty23 Kako ne more partner na morfologijo?? Hudiča, če v porodnišnici v Lj pustijo, bi morali tudi v ZD. Groza! Kar se tiče 3D/4D je pa tako. Dr. STrah v Domžalah baje dela dobro, pa na kliniki MCCZ ali Dravlje, oboje v Lj. Lahko tam povprašaš, pa ti bodo sporočili. Moj MV je tudi zaprt, je tudi meni rekla, da naj počivam še naprej, ampak bog ne daj samo ležat. Sem rekla, oo, meni pa res ne rabite dvakrat rečt, jaz kar konkretno se gibam v mejah dovoljenega. Ne vem, kako je z menjavo osebnega zdravnika. Jaz z mojim res nimam težav. Ne vem, res ne, povsod so ze sprostili ukrepe, pctja sploh ne pregledujejo na uhodu pa bi ga po novih pravilih morali, a na morfologijo ne sme z mano....bom par dni pred pregledom se enkrat vprasala za vsak slucaj ce se bo kaj spremenilo...mogoce pa nocejo da je zraven in jim je korona najlazji izgovor, nikoli se ne ve...Jaz pa res pocivam, po hisi naredim nujna gospodinjska opravila, res ne dvigujem nic tezkega, 2x na dan grem za 15 min na sprehod, zato pa tudi nimam nekih hujsih tezav, in po mnenju zdravnikov sem ok da grem delat, ne vem pa kaj bo ko bom cel dan na nogah, letala sem pa tja iz hladilnikov in skrinj, oz. Sploh ne vem kaj bi mi dali za delat v zivilski trgovini...za v pisarno pa nimam znanja....mah ti zdravniki, ce so me imeli do zdaj doma naj me imako pa se ta dva-tri mesece pred porodnisko, nevem sploh kaj nej nardim...da imam pa tezave se pa zou ne morem zlagat ker vecino stvari se da preveriti...obcutek imam da moja os.zdravnica dela vse proti meni ze od zacetka...
|