Srečka138
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luna94 IZVIRNO SPOROČILO: Srečka138 IZVIRNO SPOROČILO: Luna94 Za strije ne uporabljam nic posebnega. Koristim se "bozickove zaloge", trenutno afroditino mleko za telo. Od prve N prakticno nimam sledi pa sem se mazala "samo" z dm mlekom za telo aloe vera za 2€. Moje mnenje je, da so te drage kreme in olja samo ena od marketinskih for. Zakaj ne bi na navadno kremo napisali "mama", in "proti strinjam" in jo prodali za 5x vec? Ce si na koncu brez, realno ne ves, ce je res zaradi kreme. Vsaka se odloci zase, nobene ne obsojam. Me pa zadnje case isto obcasno malo srbi cisto spodaj in kdaj pri popku. Koza se razteza, tudi ce se ni tako opazno, hormoni delujejo, lahko se pojavijo tudi kake alergije recimo na prasek, mehcalec in zato srbi. Glede na to da je koza nas najvecji organ, skozi katero ze tako in tako prodre ogromno skodljivi in slabih stvari katerih ne moremo preprecit, se trudim uporabljat kar se da kvalitetno kozmetiko, da je ok za kozo. Zato se tukaj ne strinjam glih da je tut krema za 2€ dobra, ker za 2€ ne mores glih kvalitete pricakovat...jaz ze kaksne 5 let uporabljam aplikacijo na telefonu INCY beauty kjer poskeniras kodo izdelka in ti napise a je izdelek ok za kozo kaj vse vsebuje not itd...za tusiranje ze nekaj casa uporabljam otroski sampon od afrodite (po ostalih samponih se mi rada pojavi srbecica) za nego telesa prav tako vecino od afrodite izdelke. Makeupa in raznih krem za obraz ne uporabljam, sem pa tja si namazem domac konopljin cbd na kaksen mozolj in drugo nepravilnost (ne pridelujemo mi, da ne bo katera mislila da se stem ukvarjam v prostem casu haha) Kar se tice naravne in kvalitetne kozmetike se sicer strinjam. Jaz sem samo hotela povedat, da te tista najdrazja mozna krema ne bo nujno resila proti strijam, ker pise tako na embalazi. Jaz sem ostala brez z navadnim mlekom za telo, svakinja je polna strij kljub eni od bolj opevanih zadev proti strijam. Uporabis kar ti ustreza in upas, da sta genetika in sreca na tvoji strani😉Sem zelo vesela zate, ko berem, da izgleda vse ok z otrockom. Upam, da tudi bolnisko uredis.Jaz grem danes na pregled v porodnisnico, ker imam kratek MV. Upam, da napredujemo v pravi smeri. Ja oprosti, mogoce sem malo na hitro prebrala tvoje sporocilo, itak, ogromno ce ne celo najvecjo vlogo igra genetika, proti kateri pa zou ne mormo it, niti naredit nic, ce ti je namenjeno, pocis kljub mazanju....
|