lotty23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srečka138 Dvomim da je moja G dobila kaksne papire, ker mi nikoli nic ni omenila zakaj naj bi prislo do ss razen po prvih izvidih po ss je rekla popuscanje MV in tudi sama me je poslala na posvet za crklazo, torej ce bi ona vedela da je slo za infekcijo MV me vrjetno nebi posiljala....nevem, saj pravim, ce se oni nevejo tocno kako in kaj, kako naj bi potem jaz vedela. Nastala situacija me zdaj se bolj mede, ker sploh nevem pri cem sem, samo razmisljam o tem da pa mogoce bi lahko se kaj resili, ampak za nazaj brezveze da razmisljam, to bi bilo treba razmisljat takrat ko je bilo se vse na svojem mestu...jaz samo upam da bodo tokrat pravocasno urgirali ce slucajno do cesa pride, in zelim si da bi me malo vec spremljali, ker ss za zensko ni tako kot slabo zapravljenih 100€...ampak trenutno me nic drugace ne spremljajo kot vse druge "zdrave" nosecke, nevem a prevec pricakujem od G al pa res ni potrebe po tem.... nekaj mi je omenjala da v 24.tednu delajo uradno merjenje MV, ce me bodo mogoce takrat bolj spremljali, drugace pa nevem...samo upam in molim lahko da pridem do konca N. Joj, ko te prav razumem, res te! Kateri teden si sedaj? Načeloma ti mv merijo na morfologiji. Takrat kar omeni, da ti vzame še bris, če se slučajno kaj dogaja, kakšna infekcija, da potem to spremljajo. Ali te tudi kaj vodijo v ambulanti za patološko nosečnost? No, jaz sem s cerklažo, pa ti lahko povem, da imam normalno na en meesc pregled, ravno tako kot pa prejšnjič. Mi je pa G na kontroli po SS rekla, da taka stvar, torej infekcija, se zgodi samo enkrat in dejansko ne morejo odkriti, zakaj je do tega prišlo. Preprečit pa ne morejo takrat, ko se že dogaja. Se pa to zgodi samo takrat, ker potem so bolj previdni. Brise na patološke bakterije so ti vzeli? PA obvezno obvezno ne imet spolnih odnosov, da se ja prepreči kakšrna koli infekcija. Prav tako brez kopanja.
|