Čebelca Špela -> RE: MAJ 2022 (12.1.2022 11:02:45)
|
Ja res smo po vsakem pregledu saj malo bolj mirne, ko nam recejo da je vse vredu😊❤. Tudi jaz sem zaposlena v farmacevtskem podjetju, sem pa ze od zacetka na bolniski in se cerklazo imam narejeno tako da mislim da bom kar do nastopa porodniske na bolniski bolj v pocivanju. Joooj tudi jaz sem za svoje luste narocila par bodijev ampak jih bom.se pospravila s skatlo vred na podstresje sem si rekla, ko bom 30t bomo pa pristimala oblekce oprala zlozila v previjalno in posteljico😊 ze toooook komaj cakam nikamor mi ne gre cas tako se mi vlece🙈🙈.Enako lep preostanek tedna😊 IZVIRNO SPOROČILO: Hope90 Ja, res je fino, ko potrdijo, da je morfologija brez posebnosti. Ampak malo si pa še v dvomih. Pomoje bodo dvomi prisotni ves čas do poroda.. Sem imela v ponedeljek še pregled pri moji ginekologinji, je še enkrat pomerila glavico in popravila rezultate, tako da po tem merjenju baby nič ne zaostaja. 😊 Pa še lepe slikice je naredila. 💕Za vsak pregled si vzamem bolniško, sem pa bila prejšnji teden tudi v petek doma, res močno me je bolel križ.. Zna bit, da ne bom več dolgo za polnih 8 ur, če me bo še tako bolelo.. Vidve? Kje pa delata? Jaz v farmacevtskem podjetju, sedeče delo. Res trpi križ zaradi 8 ur sedenja... Ta teden sem prejela prve paketke bodijev, vzela sem si jih nekaj st. 56, toliko da vem, da jih imam... Ostalo pa sledo počasi. Najkasneje konec marca bo vse naročeno. Mislim, da nismo še nič zamudile 😉Lep teden 🤗
|
|
|
|