Čebelca Špela -> RE: MAJ 2022 (8.1.2022 19:41:45)
|
Obema in vsem zelim vse lepo v novem letu, da bi kmalu prisel nas tako tezko.pricakovani mesec maj🙏🙏🙏... Za obrnit imajo.menda cas do 34 tedna tako da je se dovolj casa. Midva imava tudi presenecenje glede spola🤗. Za imena nisva se tako dalec o nakupih se cakam sem.rekla ko bom.30tednov pa bom zacela z nakupi cunjic. Vozicek lupinico posteljico imamo ze od prej. Ze komaj xakak.na 30tednov da zacnem z gnezdenjem sedaj samo gledam in gledam te cunjice itd😉😉😉😉.Ste kaj razmisljale katere plenicke boste uporabljale, kozmetiko? Ja v spalnici bom imela posteljico zraven. IZVIRNO SPOROČILO: Hope90 Vse lepo tudi tebi in tvojim, Frkla. 🙂 🎄 Tudi jaz sem imela morfologijo ta teden, vse bp. Dete je malo manjše, ampak zdravnik ni delal panike. 🙂 Spola nisva želela izvedet, sva se odločila, da ostane skrivnost. Je pa baby še prečno oz. v medenični ustavi, nič kaj se ne obrača z glavo navzdol.. Kar tudi čutim na mehurju oz ob straneh. 🙃😉Mi še nimamo nič kupljenega, gledava predvsem vozičke in lupinice. Pri posteljicah še nismo. 🙈A boste imele dojenčka v spalnici zraven postelje na začetku? Imena so pa tudi uganka.. Nimava ravno enakega okusa, kot se je izkazalo. 😅 Za dečka eno, ki nama je nekako obema ok. Za deklico nekaj imen več.. Še nič določenega. Lep začetek leta vsem. 🤗 IZVIRNO SPOROČILO: Frkla Punce, srečnega in zdravega! ;)Kako ste? Js sem dobro, včeraj sem imela morfologijo, vse bp. Čas nenormalno teče, prav niti ne spravim se tule zraven, da bi kaj napisala. Smotana sem. Počasi mi začenja prebijat, da zdaj bo pa treba pogledat kaj za opremo. Zaenkrat sem se vrgla na posteljice. Ste že kaj raziskovale? Ali imate vse “podedovano”? :) Pa ime! Orkodijo, se mi je zdelo, da bi za punčko komot izbrala, ker za fantka mi ni nič prav posebej všeč. No, zdej pa imam. Za fantka je izbrano, ampak šment, ne, rabim pa za punčko 😂 Ah ja, same sladke skrbi ;)
|
|
|
|