Hope90 -> RE: MAJ 2022 (23.5.2022 18:38:29)
|
Čestitke, Frkla! 🙌❤️ In pozdravljena, Gaja. 😊❤️🍀 Uh, kako neprijetno, da se je tako razpletlo.. Čeprav, važno, da sta obe ok. Kako gre okrevanje? Vmes sem vzela eno protibolečinsko injekcijo, ki naj bi mi malo umilila vse skupaj.. samo ni, je samo pohitrila odpiranje marerni vratu.. ampak ok, smo bili pa prej konec, če je že moglo it tako intenzivno 😅 Dojiva se pa ful, tudi po uro in pol v kosu in skoraj na vsaki 2 uri.. torej ves čas skoraj. 😅🙈 Sicer ima vmes obdobja, ko spi, ampak je na trenutke tale tempo kar naporen.. bomo že, ko punca malo zraste in pride na 3kg, bomo vpeljali dudo, pa mogoče malo pomaga pri situaciji... Drugače pa smo ok, počivamo, crkljamo se in se spoznavamo. Edino upam, da se moje bradavice kmalu utrdijo, za enkrat je dojenje še kar boleče... Lotty, kako ste vi? 🙂 IZVIRNO SPOROČILO: Frkla Kako je, punce? :) Mi smo včeraj dobilo Gajo. Krasen začetek, ne tako krasen konec. Začelo se je spontano s popadki v štartu na 2,5 minuti, v porodnišnico sem prišla popolnoma odprta, potem pa konec. Ni se hotela spustit, tri ure smo poskušali, dve babici sta pomagali stiskat trebuh, ni se premaknila sploh. Pa glavica je bla v neki čudni legi, tako da smo zaključli z urgentnim carskim. Ne lih zaželjen razplet, ampak sva pa obe ok, tak da je že moglo tako bit. Lotty, kaj novega? Je luna kaj pripomogla? ;)
|
|
|
|