Hope90
|
O, ful dobro za oddih. Jaz sem tudi bolj kot ne jedla na oddihu, sva si privoščila 6 hodni menu, 3 ure sva jedla.. Božansko. Ni čudno, da imam že 15 kg več kot pred zanositvijo. 😅 Pa so še 4 tedni pred mano. 🙈😅 Drugače sem ok, hrbet je bolje, boli občasno oz sem se kar navadila na to. Baby je ful aktiven, kar je super. Edino zgaga mi gre na živce, ampak mi pomaga Rennie. Bolečine v dimljah se mi pojavljajo, pa so čisto znosne. Prejšnji teden sem imela neke čudne fake popadke v križu, kar 2 uri so trajali oz hodili v valovih. Sem že mislila, da bom kam šla.. No, potem so se umirili in od takrat je vse kul. Zvečer sem po navadi utrujena in tečna, diham kot stara mama na cigaretih, ampak pod črto mi ni nič hujšega. 😉😅V bistvu malo komaj čakam, da se vse skupaj začne dogajat. Danes sem srečala kolegico pri zdravnici in je bila čisto siva v obraz, trebuh nizko, kot da je pri kolenih, bolečine v križu, slabost.. Začetek poroda, je šla domov še eno odspat preden gre v bolnico. Ona cela boga, jaz pa v mislih "oh, blagor, jaz bi šla tudi rodit."😅 Po drugi strani mi je pa kul, da imam še cca 4 tedne, da lahko malo bolj na easy gnezdim. Samo, če se pa baby odloči prit prej, pa ne bom nič jezna. Danes sva imela UZ, naj bi imel že 2.7 kg. 🙌 Aja, v torbo za v bolnico sem si pripravila en mini kompletek v 50ki, bodi z dolgimi rokavi, hlačke s stopalkami in nogavičke. Jopico, dekico in kapico prinese očka. Sem pa njemu pripravila še en komplet v 56ki, če mali ne bo tako mali, da ga prinese s seboj.😉 Isto, bodi z dolgimi rokavi, hlačke, nogavičke, copatke, jopico in kapico. Če bo ful toplo, ga pač ne bom z dekico pokrila... Nimam čist filinga koliko je treba babye oblečt, sicer. A od kozmetike imaš že vse? Jaz sem kupila fiziološko v ampulah, hladilno mazilo in en bepanthen, sterilne zložence za popek, od Aderme milo s cold kremo (isto kot trdo milo) in krpice za umivanje od toto. Pa tisti nov paket v DM sem si vzela, za dojenčka, not je kar nekaj koristnih stvari, od tuš gela za nas, do mini sudokrem kreme, ki jo je čisto fino imet "za vsak slučaj".Nisem pa še kupila škarijc za nohte, termometra in aspiratorja za nos. Pa koša za plenice še nimam.. Ti to že imaš? IZVIRNO SPOROČILO: Frkla Haaaj :) Še kr sem po starem. Počutje bp. Lena isto kot sem bla. :P Gnezdenje me je prijelo prejšnji ponedeljek lih za 3 ure. Cotke sem oprala in posušila, zdej mam pa vse na kupu, ker je toooolk tega in se mi še ni dalo zložit in pospravit. Obupna sem. Sestavljanje postlce še tud pri nas čaka. Sem pa uspela naročit še previjalno podlogo, tak da manjkajo mi mnda še samo vložki, potem pa mam doma mnda vse. Samo še zorganizirat je treba vse pa napakirat. Ja, tudi tega še nisem. (: Aja, pa še kr ne vem kaj bom otročku oblekla za domov. Verjetno hlačke na stopala, body na kratke rokave in jopca čez ne bo dovolj. Kljub dekici? Bom mogla enega z dolgimi rokavi najt. Kaj si ti napakirala? :) Jaaaa, na oddih sva pa uspela it. Tudi ta vikend :) Šla sva kr na obalo, dve nočitvi, ampak itak mi je zmanjkalo časa še za kakšno masažo, ker je blo treba jest pa bit zunaj na soncu. Prehodila sem cca 17km na dan, dobila eno uradno slikco za spomin :D, pa se basala s sladoledom. Fajn je blo. Polna luna me je malo skrbela, ampak ok, sej je bla Izola blizu ;D Obupna sem, še kr nekako ne dojamem, da teče 38. teden. Ti si ok? Bolečine so popustile?
|