Hope90
|
Hejla. 🙂 Sem ok, hvala. 🙂 V petek zvečer je bilo že bolje. Danes na pregledu vse ok. Baby je ok, živahen, spet dobila slikice 💛😊 Maternični vrat cel, plodovnice dovolj, vse ok. Tudi vnetja ni več, mi je vzela še bris za patogene bakterije. Prestala cuker test, ta dolg. Ni panike, ni tako grozno za popit, v bistvu sploh ni. Tudi potem mi ni bilo nič slabo.. Rezultate še čakam.Sem se pa zmenila za 4-urni delavnik, od jutri naprej. Pomoje bo to ful lažje... Midva sva pa naročila lupinico, Nuna Pipa Next. Ostalo še nisva. Aja, pa gnezdece sem tudi naročila. Posteljica bo naslednja stvar. A si vzela tako, ki jo lahko daš zraven postelje? Meni so ful všeč tiste male, okrogle, samo se jim stranica ne spusti in zato najverjetneje niso najbolj praktične. Ima kakšna izkušnje s tem? Pri vozičkih je meni tudi ful izbire. Sicer mi je ful všeč Nuna Mix, ampak nimam občutka, če je precenjen... 🤷♀️ A že kaj "komaj čakate" na maj? 🙂 Meni se je te dni malce "premaknilo" in sem v fazi, ko bi že kar spoznala malega podnajemnika. Saj naj kar počaka na maj na toplem, samo se mi zdi, da sem že padla v tisti "pripravimo gnezdo in naj baby pride" filing. 🙂 Ve? IZVIRNO SPOROČILO: Frkla Ojla, punce :) Hope, kako si? Kaj boljše? Lotty, morfologija mimo? So te poslali na cuker? Js sem ok, še vedno v službi, čeprav krepko razmišljam o 4 urnem delovniku. Sem bila dva tedna nazaj na dopustu, madona kaka milina :) Tud bejbiju je blo zgleda všeč, veliko kobacanja po trebuhu :) Prejšni teden pa se je kr umirilo vse skupaj, ponavadi me je razganjalo desno zgoraj in levo spodaj, zdej pa je blo čutit samo take rahle premike čisto spodaj, nič konkretnih brc kot prej. Me je že fajn zasrkbelo, ampak včeraj pa danes pa spet razgraja. Zgleda da ne mara, da hodim v službo, al kaj :P Sem pa danes nabavla posteljico, tak da to je zdej prvi nabavljen kos opreme :D Sem šla zadnjič tudi vozičke malo pogledat, pa nisem nič pametnega naumila. Preveč je vsega, pol se pa odloči. Aja, pa magnezij bom mogla začet dodajat, krči v nogah so se pojavili. O šoli za starše ste kaj razmišljale? Vmes mi je kapnilo, da bi bilo verjetno fajn poskrbet za to tudi počasi. U, pa v Lidlu sem danes vidla nosečniške kavbojke. Kr fajn zgledajo, pa hecna cena, nekih 12 evrov, se mi zdi, če katera rabi :)
|