Hope90
|
No, današnji pregled pa ni šel čisto po mojih pričakovanjih. Sva delali UZ sedaj v 33. tednu (32+2) in je baby na spodnji meji, tako po dolžini stegnenice kot po obsegu trebuščka. In ker se v mojem primeru (prebolela GVT) že tako dela malo večja panika glede zastoja v rasti, mi je že danes rekla, da če naslednjič ne bo nič boljše razmerje, da dobim napotnico za bolnišnico in grem na sprožitev poroda... "Pa ne se obremenjevat sedaj s tem", je na koncu dodala. Ha ha, hvala, ziher se ne bom.. Uglavnem, več naj počivam, kaj veliko pa ne morem vplivat na to. Ne gre toliko za problem vnosa hranil v moje telo ampak to, da sumi, da baby ne dobi zadosti - za kar pa bi lahko bil problem v posteljici ali žilah popkovine... Tako da moram biti "pazljiva, če se bom počutila slabše", karkoli že to pomeni. Pa seveda najbolj pomembno je, da zadosti čutim babya. Kar pa ga, vsak dan, skoz skoraj (ta otrok bolj malo spi... ) Se mi je pa sicer počutje malce spremenilo v zadnjem tednu, dveh. Večkrat grem na wc, ves čas mi je malce slabo, prej sem utrujena... Zadnjih nekaj dni imam dejansko drisko. Sem ji vse povedala, ni bila najbolj zadovoljna - in spet dodala, da naj takoj pokličem, če bom slabše. Pa ti vedi, kaj točno to pomeni. Danes torej počivam, jem govejo juho (to po načelu moje babice reši vse težave), veliko pijem in pošiljam pozitivne afirmacije v vesolje, da bo tale naš baby do naslednjega pregleda pridobil na obsegu trebuščka. IZVIRNO SPOROČILO: Frkla Ahaha, js sem ista, ja. Sem rekla, da bom kaj prebrala, še kak video pogledala pa tak, po knjigo Modrosti rojevanja sem rekla da bom šla, ampak nimam cajta, ker je zunaj tak luštno :D Pa tud če samo sedim na terasi :D (Sej ne, da bi se knjigo dalo tud ven nest, ane :P). Počutim se drugače fajn. Zvečer sem edino kr zmatrana. Kaka masaža bi mi prav prišla. Hrbta in podplatov. Sicer mi včasih uspe mojga nahecat, sam nima lih nekih pravih prijemov, pa ne vem al zaradi tega, ker se mu ne da, al res ne zna tak ko bi blo treba ;D Čakam na dež zdej, pol se pa lotim vsega papirovja in nabave še tistih drobnarij, ki jih še nič nimam. Pol se bom pa že lahko počasi pranja lotla. Tud to še seveda nisem. Poročaj kako bo na pregledu danes :)
|