Hope90
|
Hejla. 3d je bil danes, prejšnji teden je bil mož v izolaciji, pa nisva mogla it. P.s: Sama pa nisem dobila okužbe, tako da 1:0 zame. 💪🙌😉Baby se je skrival, na koncu smo videli nosek in ustnice, prstke, nogice, vse meritve so lahko naredili.. Ni pa nekih izjemno lepih slik, ampak saj to ni tako važno. Biba je zdrava, v vseh pogledih ravno prav velika oz mogoče kakšen % pod povprečjem, ampak sva tudi midva manjša, pa je to normalno (jaz 165 cm, mož 175). Tehta 1211g v 28t5d, kar je čisto ok. Pdp ostaja 21.5., vse bp v glavnem. Sem pa po tem UZ skoraj bolj prepričana, da bo deklica. 😅🙃 Haha, vsakič drugače. Res je fino ne vedet, v bistvu. In pod črto ni važno kakšnega spola je, samo da je zdrav in v merah. Pritisk je nizek, ampak nisem več skupaj zlezla. Pijem eno kavo na dan, če mi paše. Malo več počivam in to je to. Danes sem šla na malo daljši sprehod in v klanec, pa je bilo vse ok. 🙌 Trenutno še delam, ampak ne bom več dolgo. Sem že vse projekte predala, naslednji teden imam še dva pomembnejša sestanka in to bo to. Neham najkasneje po 15.3 in se nato malce umirim, uživam v prostem času in gnezdim. Upam, da bo tudi čas potem tekel malo bolj na easy. 😉😊 Greva pa naslednji vikedn v Kranjsko Goro, malo športat (sprehod v Tamar bo višek mojih športnih aktivnosti, pomoje 😅) in zamenjat okolje po dooolgem času. Komaj čakam. 🙂Ti imaš še namen dolgo delat? IZVIRNO SPOROČILO: Frkla Ojla punce! O kak fino čut, da sta ok (razen manjših pripadajočih težavic ;) ). Js se pa občutno širim :P Pride kak dan, ko me vse tišči v vse smeri, zadiham se že samo, če se v službi peljem z dvigalom ipd :P Potem pa spet dnevi ko je vse bp. Se pa probam malo zavestno bremzat, ker če po službi še kosilo skuham, krofe pečem, kako rožo presadim, pa še kej pospravim pa počistim, mi zvečer noben položaj ne paše več, niti pri ležanju. Se pa na vsake par dni zbudim ob dveh in pol ne zaspim nazaj vsaj uro pa pol. Tak da ni kaj drugega, kot vstat, lulat, malo naokrog sprehodit, se na sedežno prestavit, počakat da la bebe neha s svojo žurko, pa nazaj spat :) Je pa naše dete precej uvidevno, sicer intenzivni premiki, ampak ne boleči/moteči. Kar se nabave tiče sem še vedno samo pri postlci, jogiju in posteljnini :) Upam, da mi rata to soboto it voziček dokončno zbrat. Ahahah Roxy, js še take sunke čakam, če me bo kaj doletelo ;D Se pa tud pri nas dogaja še rihtanje bajte, ena kopalnica je še v precej surovem stanju, tak da zdele moram intenzivno še to pospešit, da se dokonča :) Sem se odločla zdaj, ne bom mela previjalne komode, ampak kar pult nad sušilnim strojem pa podlogo gor, nad tem pa poličke za sprotne potrebščine, zraven pa bo itak ena velika omara, tak da bo lahko tam not vse ostalo spravljeno. Tu vmes me pa še čaka nabava vseh ostalih drobnarij. Ampak vse bomo zmogle, ane? (: Hope, kako je bilo na 3D pregledu? :) Pritisk je ok? Upam, da se kakšno skup padanje ni ponovilo :/ Si še v službi? Hjoj, ja, maj se mi zdi da je že praktično tu! Js bi zdej eno upočasnenje, ni treba da tak ful leti čas.
|