Nizile -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (22.1.2021 9:22:50)
|
Tudi imava spolne, od kar imava doma leto in pol strarega sinčka, 1 do 2 krat na teden (bolj enkrat in še to ponavadi med vikendom, ko imava več časa). Čez teden enostavno ne gre. Mali je v obdobju, ko noče sam spat, tako da grem ponavadi jaz z njim spat in tako odpade; razen tega ponavadi tud padem v posteljo od utrujenosti celega dneva. Tako da sem ta mesec uporabila ovulacijske tekste (Clearblue digitalne) in sem tako lažje določila ovulacijo. Tako, da sva uspelo seksat tisti dan, ko je test pokazal plusek[sm=smiley1.gif]. Ovulacijo sem potem dobila drugi dan zjutraj, ki je bil v ponedeljek, ko enostavno ni bilo izvedljivo; sva potem zvečer (ko je tamali za 1 urco sam spal), a mislim, da je bilo ovulacije že konec. Mogoče bi mogla še kak dan prej, a ni zneslo[sm=zmeden.gif]. Se bom pa definitvno posluževala teh testov, ki so super, vsaj za naju, ki nisva aktivna vsak drugi dan[sm=smiley1.gif]. Sicer pa moj zaenkrat, vsaj upam, še ni pod pritiskom. Sva rekla, bo, če bo, sicer bova ostala pri enem. Je pa razočaranje pri meni, vsakič ko dobim [sm=hudicek1.gif] vseeno veliko. Še večje je pa verjetno pri tistih, ki se trudijo za prvega. Vso srečo vsem!
|
|
|
|