ljub3zen -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (21.1.2021 21:25:31)
|
Pozdravljene, jaz se vam pridružujem in se prvič v življenju prijavljam na forum :) Nekaj časa že spremljam pogovore tukaj (in nekaj drugih na temo zanositve) in mi je všeč podpora, ki si jo med seboj dajete, zato sem se odločila, da se pridružim. Sama si zelo želim otroka, že od nekdaj sem komaj čakala na pravo obdobje, ko lahko planiram družino. Sedaj je prišel ta čas in s partnerjem vsak mesec veselo pričakujeva in upava, da se čimprej zgodi. Poskušava od avgusta 2020, ampak je bilo vmes le štiri mesece resnično možnost, da uspe, saj je en mesec vmes moj partner zbolel. Tako da ni dolga doba, čeprav se mi zdi, da že zelo dolgo traja, saj sem vedno nekako pričakovala, da se bo kar takoj prijelo. Zdaj imam pa vsak mesec drugačne "nosečniške" simptome in sem skoraj vsak mesec prepričana, da je pa tokrat uspelo :) In so očitno samo namišljeni oziroma bolj posledica tega, da sem toliko bolj pozorna na vse telesne občutke. Menstruacije in ovulacije imam sicer redne, zaenkrat nič ne kaže na to, da bi imela kakšne težave, vsaj tako je potrdila ginekologinja po pregledu. Sem pa partnerju kupila Fertilup za vsak slučaj v tem mesecu. Sama pa že tako ali tako jemljem vitamine, folno kislino že od maja, zadnja dva meseca pa še matični mleček. Naslednje menstruacije ne pričakujem 9. 2. Ovulacija bo torej čez nekaj dni. Aplikacija pravi, da sem ravnokar pričela s "tednom plodnosti". Za ta mesec imam še več upanja, ker sem zdaj končno mimo daljšega obdobja povečanega stresa zaradi strokovnega izpita, ki pa sem ga ta mesec uspešno opravila. Držim pesti, da uspe in držim pesti tudi za vse vas in si želim, da bomo res vse pričakovale v letu 2021!🍀
|
|
|
|