JackieO -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (18.1.2021 20:06:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sneezka IZVIRNO SPOROČILO: JackieO IZVIRNO SPOROČILO: Sneezka IZVIRNO SPOROČILO: JackieO Sneezka js cakam na laparpskopijo in histeroskopijo, pa sem ravno ta teden govorila z mojim G. Optimisticno upava da bomo lahko marca opravili. Ze tko je bedno, potem pa se ta epidemija vse upocasni... 😤 upam da bo pri tebi kaj boljse. 😉 Meni jo bo opravila moja G v ambulanti. So nekak različni ti posegi, ce sem prav razumela. Bom vidla ju3 ko jo pokličem. Upam da bo ta mesec šlo skozi..da čimprej spet lahko začneva delati na otroku. Mi je svetovala G da zdaj naj nebi zanosila dokler ne opravi histeroskopije. Bi jo mogla met že decembra pa sem bila prepozna ker so bili prej prazniki. Tako da upam da bo res vse vredu. Tud men je moj G svetoval naj ne zanosim pred posegom. No, mislim da to ni ravno tezava. 😤 Sem pa mislila da se tudi histeroskopija opravlja v splosni anesteziji, nisem vedela da se lahko opravi kar v ambulanti. Kar se pa tice O... js mam ponavadi sluz in spikanje v jajcnikih. Vcasih bolj, vcasih nic. Res zanimivo kako deluje zensko telo. Seveda tud ce imas O ni receno da lahko zanosis, je pa dober znak, vsaj tega ni treba umetno vzpodbuditi. Danes teden imam poseg. Brez anestezije. Samo protibolečinska inekcija in po posrgu domov. To je to kar zaenkrat vem. Več bom vedla povedati po posegu. Ne vem pa če je potrebno po posegu počakat do naslednje M za ponovno delanje na otročku ali lahko takoj. Bomo videli naj bo samo vse vredu, da ta polip ni kaj hujšega. Tud js grem polip odstranit. Upam da je to krivec nezanositve in bo potem ratalo v šusu. 😁😁 Ceprav so mi hitro dali vedet, da ne morejo zagotovit, ce je res polip kriv ampak js vem, da se bo operaciji prijelo. 😎 malo optimizma ne skodi, sploh danes, ko je M prisla, madona lahko bi jo uporabljala namesto koledarja tako je tocna. 😤😤
|
|
|
|