JackieO -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (14.5.2021 9:15:52)
|
Senorita a je kaj novega? A si naredila se kak drug test? Joj js vas prav obcudujem s temi dolgimi, nerednimi cikli. Meni bi se pomoje zmesalo, verjetno bi bankrotirala na testih. 🤔 No js sm vceraj imela kontrolo, z G sva ugotovila, da se je na odpustnici ZMOTIL, kar pomeni da sta oba jajcevoda prehodna, ker je klical v bolnico, da so mu prebrale kaj pise v kartoteki. Zato mi pa v bolnici ni nic omenil, ker sta oba ok. Skratka neverjetno kaj se mi to dogaja. 😟 Hvala bogu se je zmotil v pozitivno stran, ampak vseeno sm bila sokirana. Tako da naceloma fizicnih preprek ni (vec) in bomo videli kako naprej. Naredil mi je tudi UZ, pravi da je verjetno O ze mimo ali je pa bila ravno vceraj in da se vidi lep folikel kar pomeni, da O imam. Rekel je, da ce zelim mi napise napotnico za umetno, pa sem rekla da bi cez poletje se pocakala, ker sva se z mojim tako dogovorila in zdej se slisiva septembra, ce se nic ne bo. Sem ga vprasala se za kaksne hormonske tablete, pa pravi da mi jih bo predpisal septembra, ce bova sla v postopek. Pravi da trenutno nima smisla, ker imam svoje O. Ce odstejem "zmotni incident", sem po dolgem casu dosti zvedela in mogoce je sedaj spet malo vec upanja, da bo kaj ratalo naravno. Pa se bris mi je vzel, je ze ravno minilo toliko casa. Skratka js sm sedaj v fazi cakanja, O je mimo, M pa pricakujem 27. 5. Ze katera odsteva z mano ali ste vse se v "akcijskem" obdobju? 😁
|
|
|
|