JackieO -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (2.5.2021 10:01:23)
|
Tudi moj G slovi kot zelo dober, pa sem zdej imela operacijo in nisem bila zadovoljna. Kar se tice operacije nimam pripomb, kar se pa tice informacij pa no comment. 🙄 Zelo razocarana. Sredi meseca imam kontrolo in me res zanima kaj bo rekel, glede na to da mi je napisal, da se bova na kontroli vse pogovorila (t.j. en mesec in pol po operaciji 🤦♀️). Ze to, da mi v vseh teh letih ni naredil enega UZ, sploh zdej k je vedel, da imava tezave z zanositvijo - zalostno res. Tudi js se bom prestavila, ker sem se itak preselila, ampak sem vztrajala, ker naj bi bil tako dober. 😟 Imam pa sedaj ravno M in prvic po nevem koliko letih sploh nevem da jo imam. Brez vsakega krca, bolecine, zvijanja. Ocitno je laparo vsaj tukaj pomagala. Ce ne bi imela mini krcev preden sem jo dobila, ne bi sploh vedela da bo. Res je ocitna razlika. No, vsaj nekaj dobrega, ce se ze prijelo ni. 😁😇 Beba js testov raje sploh nimam oz. imam samo enega, ki ga sparam, ce bi slucajno rabila ampak itak ga nikoli ne. 😂 Se poznam in vem da se ne bi mogla upreti, pa raje nimam. 😊
|
|
|
|