mala_miška -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (2.5.2021 18:27:24)
|
Pozdravljene! Se malo javljam :) Odštevam dneve do M, jutri vzamem še zadnji 2 tabletki, potem pa jo pričakujem v roku par dni. Dopoldne moram še poklicat k zdravnici za pregled pred posegom - sem ji pisala prejšnji teden na mail, da bi mi dala datum in ona reče naj pokličem po 1. maju [sm=zmeden.gif] v čem je fora, ne vem, upam da se tokrat kdo javi na telefon, da ne bom rabila spet po mailu. rozakamela dobrodošla [sm=sloncek.gif] Glede G ... jaz hodim k ženski. Na začetku sem hodila k eni drugi, pa sem se potem prestavila k eni v kraju kjer živim, ker se ni treba vozit predaleč, kot je bilo na začetku. Pa še čakala sem včasih po 2-3 ure [sm=smiley29.gif] Pri tej si kar hitro na vrsti. Je pa res, da ni neki ful zgovorna, ne vem, mogoče imajo pa vsi to skupno lastnost. Tudi zdaj ko sem bila na pregledu v bolnici, je bila bolj skromna s pojasnili. Na drugem pregledu je sicer nekaj več povedala, ker sem prišla s kupom vprašanj (sem imela cel mesec čas srfat po netu za info), drugače pa samo osnovne stvari [sm=zmeden.gif] JackieO in Maca - sta kaj brali na netu glede prehrane pri endometriozi? Jaz sem malo brala in sem na tem, da bom poskusila - v najslabšem primeru mi bo itak zraslo nazaj, če pa mi bo kaj pomagalo, pa toliko bolje. Ne vem pa, kako vztrajna bom [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|