maca51 -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (10.2.2021 15:32:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: JackieO IZVIRNO SPOROČILO: maca51 Rosemarie žal mi je, da je M prišla, ampak po opisu sodeč bi rekla, da je bila to prej vgenzditvena kot M. 😜 JackieO meni je G rekel, da naj bi počakala 3 mesece po laparo, preden zanosim 🥴 meni se zdi to precej dolga doba, upam da mi bodo v Postojni rekli, da lahko začneva poizkušati že naslednji cikel po op. 😀 Maca, zdej sm sla brat forum, ker sem imela skoz v glavi, da ni treba tako dolgo cakati. 😮 In je Pusenjak napisal, da je treba pocakati 14 dni, potem pa v akcijo. No, to bi pa slo ane. 😂 Bomo videli kaj bodo v bolnici rekli. Sicer so pa ti "nosecniski" znaki ocitno pri vseh nas zelo pogosti. 😂 Ceprav js sm se zdej kr unesla, vem da niso in da je vse v moji glavi in pms-ju. Na zacetku pa katastrofa, bolj sm brala, vec N znakov sem imela. Ki to seveda niso bili. Ah zenske smo neverjetne. 😇😁 Potem pa upam, da bodo tudi meni rekli, da lahko začneva delati na otročku čimprej. 😊 Mi je pa še G rekel, da naj pridem na pregled 4-6 tednov po op. 🥴 Ah mislim, da bova midva mogoče počakala en mesec potem pa akcija. 🤪
|
|
|
|