JackieO -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (4.2.2021 8:59:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rosemarie Dan se je dobro začel, zaenkrat brez krčev, kar je super ... tudi če bo M, me vsaj ne bo ubilo od bolečin. Haha Razen bolečin v križu, ki jih imam že 14 dni, je vse bp. 🙂 Včerajšnji glavobol sem pregurala brez protibolečinskih, verjetno sem spila premalo vode - moram res začet pazit glede tega, ker se res slabo hidriram - priznam. 😳 Zdaj pa se moram z nečem zamotit za par dni in počakat, da M pride oz. začne občutno zamujat, ker sem v preteklih par ciklusih ene tri teste nosečnosti čist za brezveze pokurla. 🤣 Rosemarie drzim pesti, da se gospa ne prikaze! Porocaj. 🐞 Mala miska, res je, dokler se ne ulije upanje ostaja. 😁 💪Mi je pa ratala tale moja zanositev prava znanstvena fantastika in si sploh ne predstavljam obcutka, ko ti M zamudi in vidis tako zeljeni +. Res komaj cakam, da dam cez lprs, ker bom potem verjetno v vecjem pricakovanju kot sedaj, ko sem nekako pripravljena, da M pride. Tko kokr na zacetku k si poln pricakovanja vsak mesec a bo al ne bo. 😊
|
|
|
|