rosemarie -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (17.2.2021 18:26:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_miška Pozdravček še od mene. 🤗 Moja M se počasi poslavlja, do O je še teden dni. Skoz neko hitenje in opravki, tako da zvečer samo padem v posteljo. Mogoče niti ni slabo, ker ne bom imela časa, da bi razmišljala non stop o nosečnosti in dojenčku. Ko sem bila doma (v času zaprtja zaradi epidemije), sem non stop visela na netu, brala ta in oni nasvet za zanositev, gledala oblačilca za novorojenčke, opremo... Zdaj pa že 14 dni ni časa za kaj takega. Zadnje dni niti ne razmišljam kaj dosti o tem, ker sem zasuta z drugimi stvarmi. Mogoče pa to potrebujem 😉 Enako! :) Jaz sem nazaj na kroženju po UKC, tako da dnevne zaposlitve imam več kot dovolj. In tudi nimam toliko čnasa za razmišljanje o dojenčku. Bomo videli, če se to kaj obrestuje ta mesec. 🥰 Me pa že od zadnje M špika v spodnjem delu trebuha, kar mi je nenavadno (prej me nikoli ni), upam, da nimam slučajno kakšnega vnetja ... čeprav izcedka nimam, pa tudi težav z mehurjem ne. Bomo videli v glavnem. Bom pa verjetno v vsakem primeru po tej M, ki prihaja v začetku marca (če bo), šla do ginekologinje. :)
|
|
|
|