JackieO
|
IZVIRNO SPOROČILO: rosemarie IZVIRNO SPOROČILO: JackieO IZVIRNO SPOROČILO: maca51 Rosemarie žal mi je, da je M prišla, ampak po opisu sodeč bi rekla, da je bila to prej vgenzditvena kot M. 😜 JackieO meni je G rekel, da naj bi počakala 3 mesece po laparo, preden zanosim 🥴 meni se zdi to precej dolga doba, upam da mi bodo v Postojni rekli, da lahko začneva poizkušati že naslednji cikel po op. 😀 Maca, zdej sm sla brat forum, ker sem imela skoz v glavi, da ni treba tako dolgo cakati. 😮 In je Pusenjak napisal, da je treba pocakati 14 dni, potem pa v akcijo. No, to bi pa slo ane. 😂 Bomo videli kaj bodo v bolnici rekli. Sicer so pa ti "nosecniski" znaki ocitno pri vseh nas zelo pogosti. 😂 Ceprav js sm se zdej kr unesla, vem da niso in da je vse v moji glavi in pms-ju. Na zacetku pa katastrofa, bolj sm brala, vec N znakov sem imela. Ki to seveda niso bili. Ah zenske smo neverjetne. 😇😁 Kolikor se jaz spomnim iz predavanj ginekologije, so se z leti stvari glede teh posegov zelo spremenile. Včasih so ženske dlje časa ostale hospitalizirane, so imele celo do tri, štiri tedne bolniške, prepoved dvigovanja težjih stvari.Zdaj pa je to drugače ... in če Pušenjak reče 14 dni, pol je ziher to to. On je res kar mojster ginekologije/porodništva. :) Rosemarie hvala za pomoc, tud js mislim da je Pusenjak mojster svojega podrocja, tako da sploh ne dvomim v to kar rece. Je pa najbrz odvisno od krvavitev in vsega tega, kako hitro se lahko lotis akcije. 😊 Ljubezen, mislim da vse vemo kako ti je in razumemo to neucakanost. Tako da ni nobenega obsojanja tukaj, tudi podjetja, ki izdelujejo teste nosecnosti morajo ziveti. In verjetno zaradi takih kot smo mi, zelo dobro zivijo. 😂
|