D67a -> RE: MARČEVKE 2021 (2.10.2020 11:11:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srečka138 Hvala vsem za lepe zelje. Trenutno sploh nevem kaj se dogaja, nic mi ni jasno. Vse kar zaenkrat vem je to da je otrocek se vedno na svojem mestu in povsem zdrav. Tezave imam z mocnimi krci in nepojasnenimi krvavitvami. Punce polagam vam na srce, ce tudi nimate tezav s krci, pijte magnezij in cimvec tekocine. Ker ko enkrat prides v to, tesko ven splezas. Trenutno situacijo resujemo tudi s tableti buscopan in dvojno dozo magnezija 600mg (namesto 300). Tej krci so res neznosni, 2x hujsi kot menstrualni. Kam dlje od hise si sploh ne upam da me slucajno kje ne zvije. Srečka138 sem vesela, da je z otročkom vse v redu. [sm=smiley27.gif] Tudi jaz imam že od začetka kar močne krče, na začetku je bila prisotna tudi krvavitev, ampak sem potem 3 mesece jemala progesteron in so se krvavitve umirile, krči pa niti ne, ampak niso tako boleči kot tvoji. Že od začetka jemljem Magnezij diasporal 400 pa malo kombiniram z Donatom, zaenkrat, hvala bogu, z otročkom vse ok. Če se krči ne bodo nehali, sva se z G pogovarjali o bolniški. Upam, da se pri tebi vse skupaj umiri in boš lahko začela uživati v brcikah. [sm=smiley31.gif][sm=smiley1.gif] Pojdi dan za dnem in poizkusi ostati pozitivna, zaupaj. [sm=smiley31.gif][sm=smiley9.gif]
|
|
|
|