Srečka138 -> RE: MARČEVKE 2021 (16.9.2020 8:32:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: N**** Jaz imam v teden v torek Ns. Zdaj pa ze res komaj čakam 🤗🤗 v petek sem imela tirologa, mi je povečala dozo tablet, čeprav imam mejne vrednosti še kar ok, ampak ker so v nosečnosti večje potrebe je rekla da rahlo povišam. Sem bila pa prav presenečena ker sem bila ob pol 1 pri njej, še potem kri dala, pa me je zdr. ob pol 3 že poklicala in mi svetovala še preko telefona.. ❤ Tirolog je za scitnico ane? Kaj pa je narobe s tvojo scitnico? Premalo dela al kaj? Kako se ti to kaze na pocutju, zdravju?....imam kolegico, ki je bila eno leto nazaj operirana na scitnici, se ji je razvijal nek tumorcek. Ampak so bili zdravniki zelo grdi do nje, videli so da se ji skupek hitro siri, ampak je kar niso zeleli operirat, dajali so ji napacno dozo tablet, celo neke tablete po katerih je imela tezave s srcem, skratka, ce ona nebi toliko sama brala in sprasevala o tem, uprasanje kje bi bila zdajle. Potem je pa malo pritisnila na zdravnike, ces kaj se grejo jim omenila tozbo, potem so jo v roku 1 meseca operirali....tole nase zdravstvo je res en k....
|
|
|
|