Srečka138 -> RE: MARČEVKE 2021 (22.9.2020 17:21:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lizika90 N**** Super za lepe rezultate [sm=smiley27.gif] Srečka...kako je bilo na pregledu? [sm=smiley1.gif] Tole sem napisala ze eno sporocilo visje, pa najbrs nisi videla. Na pregledu smo poslusali samo srcka, tako da mi ni naredila uz, ga je bilo pa vseeno lepo slisat, ce ga ze videla nisem 😍😍..naslednji pregled imam sele 28.oktobra.Na spol bomo morali ocitno pocakati se en mesec. Ima se katera zadnje case grozne sanje? Jaz sem jih imela zdajle ze 2x v parih dneh. In vseh se prevec dobro spomnim. Prve so sle o tem da sem imela za otrocka ze vse pripravljeno, posteljica v spalnici pri vratih, v njej pa gnezdece in "umeten" dojencek, da ga imava za trenirat previjanje in preoblacenje, enkrat sem za foro prizgala kamero-varusko, ko sem zjutraj gledala posnetek kaksna je slika v cisti temi, sem zagledala dojencka da je v zraku in izven postelje slisati pa je bilo tudi neko sepetanje, cloveka pa nobenega da bi ga drzal!!! Groznoo. Druge sanje so se zgodile danes ponoci (vrjetno je bil prisoten strah pred danasnjim pregledom- tako sklepam) slo se je o tem da sem sla na pregled, ugotovili smo da otrocek ne raste, vzeli so mi kri in po nekaj urah prisli v sobo z rezultati da imam na nekem delu mozganov neko glisto, ki se mi je naselila not in da menda nekako zavira rast maternice in posledicno tudi otroka, sploh nevem ce je to mozno da pride kaj takega v mozgane ampak okej. Uglavnem zelooo cudne sanje imam, sem brala po internetu in je to menda pri nosecnicah to se toliko bolj intenzivno, me prav skrbi kaj bom se sanjala, ker moja domislija je kar polna vsega in imam posledicno tudi kar nekaj strahu preh dolocenimi situacijami v resnicnem zivljenju (recimo bowling- da bi mi spodrsnilo in bi letela skupaj z zogo pod tiste noze ki zagrabijo keglje 😆🤦♀️)
|
|
|
|