lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srečka138 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: MacB Srečka, na srce ti polagam, mi smo kupil rabljenega za 150 evrov, 3v1 musty evo. Naš je star 2 meseca pa vidiva, da ga bo prerasel nekje okoli 4-5 meseca tak da dat 600 ali več za 4 mesece je, vsaj nama, bilo smotano. V bc so prej imeli skoraj pol štuka samih vozičkov, zaj so pa to zmanjšali, škoda. So pa med dražjimi, razen če počakaš na akcijo -20%. A kot rečeno, raje rabljenega. Jst imam vozicek 3 in 1 pa je bil pri dveh otrocih v uporabi non stop do nekje leta in pol. Sem pri prvem otrocku kupila novega, ki je bil fuuul drag, ampak mj ni bilo zal. Sem pa vedela, da bo za vec otrok. Pri temu skratku, ki je predvidoma zadnji bom kupila enak vozicek, le da rabljen..oz.sem ga ze hahaha Saj to. Kosara se uporablja nekje do 5., 6. Meseca. Dokler otrok samostojno ne sedi, potem se ga prestavi v sportni del, ki se ga uporablja sigurno eno leto. Midva bi ga tudi imela za vec otrok (2, 3), poznam zenske ki za vsakega otroka kupijo nov vozicek, kar mi je rahlo neumno. Potem je v kompletu se lupinica z isofix bazo. Lupinica je do 15kg torej je bolj kot ne ze skoraj avtosedez... jaz imam glede rabljenih stvari kar malo slab obcutek, nikoli neves kako so s stvarmi delali, sploh lupinice koliko so kaj poskodovane itd. Tudi kolikor gledam se rabljene stvari prodajajo za par € ceneje kot so nove. Potem se ti ze skoraj bolj splaca dat tistih par € vec in imas novo. Sama sem zrastla v rabljenih stvareh ampak takrat je bilo to drugace..se mi zdi. No, jst dm dqla takrat za nov vozicek krepko cez 1000 eur. Ampak kot pravim mi ni zal, ker jd bil to najbolj uporabljan kos opreme. Ja kosara in lupinica sta res le za pol leta. Ampak meni je res veliko odtehtalo, da sem lupinico lahko dala na vozicek, kosaro pa smo uporabljali tudi kot posteljico ko sem sla prespat k mojim starsem. Vozicek je bil pa res povsod z mano. V hribih, mestu..povsod.