*snowflake* -> RE: NOVEMBERKE 2020 (12.11.2020 15:21:57)
|
Ajej Sara, mi je prav žal te, ker si dala čez svojih 40 tednov in še kar čakaš. Ampak glej iz svetle plati, bo dete prišlo, ko bo pripravljeno. No, razen, če bo toliko časa čakal, da bodo na koncu res morali sprožiti. Mora bit res že težko nosit celih 40 tednov. Ampak sej bo, še malo! V roku enega tedna zagotovo, po mojem mnenju. Na koncu bosta skupaj z nosečko30* rodili 😁 Jaz sicer tudi že slabo spim, lulam tako pogosto, da sem verjetno dlje časa na wcju kot pa v postelji. Pa glavoboli me dajejo... Tako da danes kar poležavam. Se mi pa dogaja to, da karkoli pojem že nekaj dni, mi rata kar malo slabo. Tako da, to je nekaj novega. Ampak jaz imam še slabe tri tedne to go...no, vsaj imela naj bi jih. Btw, a je katera seznanjena mogoče kako je z osebnimi predmeti kot je mobitel, denarnica itd., ko prideš v porodnišnico? Namreč, glede na to, da bomo same mogle notri s kovčkom in temi zadevami, kam gre telefon recimo v tistem času? Saj vem, da bo takrat to čisto zadnja briga, ampak zdaj se pa malo sprašujem glede tega :)
|
|
|
|