*snowflake*
|
Hvala vama, jaz tudi srčno upam, da ne bo kaj posebnega. Ok, pod nadzorom, vse ok, tableti upam, da ne škodujejo plodu - ginekologinja je rekla, da mi ne morejo škoditi, lahko mi kvečjemu pomagajo. Upam, da res. Itak ne moreš drugega kot verjeti zdravnikom. Imam pa povprečje čez cel dan čisto ok (125/70), skrbijo jih močne variacije med celim dnevom. Skočijo tudi do 162/92 (ta je bil najvišji), a počela nisem nič takega takrat v tistem času, to vem, ker sem morala beležiti dejavnosti). Tako da so problem variacije. Naj bi internistka povedala kako naprej. Bom videla naslednji teden. Če imaš pa malo nizkega Sara92, mislim da ni nič take panike tukaj. Moja ginekologinja pravi, raje nizkega kot visokega. Sicer pa poskusi si ga povišati s kakšnimi forami (kava, če ti paše, sol, čebula zvišuje tudi...). Sam da zdržimo do konca :) Kar se trgovine h&m tiče, ZELO slaba ponudba. Res. Na netu imaš veliko več. Tako da čisto prav delate tiste, ki kupujete preko neta, če le veš številko :) jaz ko tudi zdaj vem, tako da ne bo problem. Stare hlače pa oblečem samo še dvoje, ki sta zelo raztegljive, ampak mi tist fršlus kar ven skoči in čudno zgleda 😂 ko dam pa nosečniške gor, se pa tako lepo vidi zaobljen trebušček, da je prav kjut ❤ hehe. Tudi jaz že komaj čakam, da začutim štručko. Sej ne vem, nekje sem brala, da jo pri prvi nosečnosti začutiš okrog 18.tedna (ne vem, če sem si prav zapomnila?). Upam, da kmalu :)
|