*snowflake*
|
Jaz sem pa kar naprej lačna zadnje 2-3 tedne, karkoli pojem gre kar čez mene, želodec prazen. In jem na eno uro skos. Sem prav smešna sama sebi. Sem pa od prvega do drugega pregleda celo zgubila mal zaradi pretirane slabosti in bruhanja verjetno, zdaj si pa sploh ne upam na tehtnico, ker skos jem, bom počakala do pregleda 😂 Ja, sej res ni čudno nič, da sem imela visok pritisk. Korona, kaj bo prinesel prvi pregled, ali je vse v redu... Se ne čudim v bistvu. No, samo naj zdaj ostane tako pa bo super. A je bilo vaju kaj strah, ko sta šli na morfologijo? Mene je itak vsakega pregleda strah, joj, čeprav se tudi hkrati zelo veselim 😊 že toliko časa je minilo odkar sem nazadnje videla detece, komaj čakam 💖 In kar se tiče brckov, zgleda da je to to, moj začetek.. mehurčki in to.. wiwi :))) Na morju sva pa tudi midva že bila junija in je bilo top, nobene pretirane gužve, lih prav ljudi in super okolje. Uživala sva res. Zdaj pa kakor vidim, se spet vse slabša in vprašanje kaj bo... Če bo bolje, mogoče še skočiva kam za podaljšan vikend, ostali dopust bom pa raje prišparala, da grem dva tedna prej na porodniško. Me že zdaj mame v službi želijo ozavestiti, da mi bo tako lažje, ker je zadnji mesec baje že zelo težko hoditi v službo.. tako da mogoče mi bo pa boljše. Pa itak sem bila zdaj, podaljšan vikend si pa še vedno lahko vzamem, če mi paše. Slovenska obala pa meni ni ravno neki, sovražim gužve, letos bo pa še toliko slabše, ker so ti boni in bodo vsi rinli na našo obalo. Bom bone raje porabila za kak drug kraj v Sloveniji, jih je ogromno čudovitih in po možnosti brez večjih gužv. Se je pa morje baje spet ohladilo. Letos je bolj slab začetek sezone. Sej pa še bo boljše. Samo korona naj gre 😊
|