*snowflake*
|
Vse bo v redu jutri, boš videla, boš takoj bolj mirna, ko boš videla svoje detece kako miga na vse strani ;) sej boš verjetno imela UZ a ne? Sej ne vem, koliko UZ nam pa naredijo? Glede šole za starše, jaz pojma nimam, sem prvič noseča, mi je bilo pa malo čudno, da je tako hitro. Nisem nič spraševala o tem, me je med.sestra sama od sebe vpisala, rekla, da bom dobila meil z navodili in res, meil sem dobila ravno en dan zdaj za naslednji teden. Nič me niso vprašali o tem, ampak pač vpisali. Sem mislila, da je to normalno. 😂 No, kakorkoli, zdaj jo bom naredila, kaj pa čem. So pa tudi take teme od začetka nosečnosti do poroda. Tako da.. bomo videli. Upam, da potem res ne pozabim vse do takrat. Če ne, bom šla pa še enkrat 😂 Btw.. danes nuhalno uspešno opravila💪 zelo nizko tveganje, vseeno sem dala kri za dvohormonski test, da bo še doprinos k nuhalni. Zdaj pa upam, da bom kaj bolj mirna. Slabo mi je pa še vedno precej. Kak dan vmes je kar ok, se že veselim, da zdaj bo pa mogoče bolje, ampak je potem naslednji dan še toliko hujši, še za nazaj 😂 no, samo da je vse ok, pa bomo zdržali.
|