Srečka138 -> RE: Spontani splav 2020 (14.1.2020 9:54:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: metmaris159 IZVIRNO SPOROČILO: Srečka138 Malce me mori. Spravila sem si 3 nosecniske teste s plusom, ker je to moj prvi otrocek in tesko pricakovani sem si zelela spraviti teste za spomin. Se vedno jih hranim v predalu v spalnici. Pojma nimam kaj naj naredim z njimi, vedno ko pomislim na njih ali jih pogledam planem v jok. Tesko mi jih je vreci stran 😞 potem pa imam se tri slikice iz UZ mojega piskotka. Zaenkrat jih hranim v materinski knjizici. Nevem kaj naj naredim. Zavrzem da vsaj delno pozabim na to, ali spravim za spomin na vse te muke? Jaz imam shranjeno vse v eni kuverti. V bistvu sem si reka da je bil to tudi otrok la kakor koli je bilo je bil del mene. Zato ostaja spomin in vse z njim povezano bo ostalo. Na koncu se bos vsako naslednjo nosečnost morala spomnit na to ker te vedno vprasajo katera nosečnost je to in ce je bilo kaj splavov in kdaj.... meni je lazje da je hranjeno. Sicer jaz sem prebrodla to ze.... Ce bi me kdo slisal bi rekel da sem psihicno motena oseba. Od abrazije naprej sem zelo napihnjena in prakticno izgleda kot nosecniski trebuh. Vsak vecer ko se ulezem dam roko na trebuh. Kaksen teden nazaj pa sem zacela cutit kot nekaksne brce (vem da bi bilo itak se prekmalu za brce, sicer pa nemogoce ker nosecnosti vec ni), ampak me ob tem obcutku kar malo razzalosti, ker tega dejansko ne bom mogla obcutit se nekaj casa 😪
|
|
|
|