DaKaNi -> RE: Spontani splav 2020 (8.1.2020 19:11:08)
|
Tudi jaz sem bila še pred kratkim del vaše zgodbe, a je kar hitro name posijal žarek sreče! . Zato bi rada z vami delila se svojo zgodbo,mogoce pa kateri kako pripomorem!Sama sem sicer še res zelo mlada in sicer 22 let. Pa vendar sva se s partnerjem odločila za naraščaj februarja 2018. Takrat sva prvič uradno tudi poskusila! Pred tem nikoli nisem uporabljala druge zaščite kot "pazi, umakni". No in seveda v ženski koledarček sem si zapisovala vsak spolni odnos in vso spremljanje cez mesec. In tako pride marec in nic. Pa sem mislila okej saj takoj pa res ne more bit.. in pride april pa nic.. in vse do decembra ni bilo nikoli nic.! Decembra se narocim na pregled in svojemu ginekologu povem,da imava željo zanosit in gre. In on me čisto napade, da s takšnimi kilogrami ne morem zanosit,da naj prej shujšam 30 kg in se potem brigam za otroka! Cisto v soku odsla domov in seveda vso krivdo vzela na sebe! . In nato 16.decembra.grem k bioergeticarki v Lenart! Z namenom da mi pomaga z zanositvijo. Pri njej sem bila pol ure. Ležala sem na mizi in ona se je z rokami sprehajal po mojem telesu in iz mene spravljala negativno energijo. Po terapiji je rekla da z mano ni nic narobe in da je vse v glavi! In da sem sedaj pripravljena na zanositev, ter da se lahko zr naslednji mesec kaj zgodi! Vendar se doda da jo vseeno skrbi, saj so moja maternica in jajcniki kljub veliki zelji se zelo nezreli za otroka. No in res. Odidem domov in midva cel mesec pridno delama.na tem! In glej ga zlomka 7.januarja kot strela iz neba pade na testercek ta veliki PLUS! . Seveda cela vesela in hkrati nisem mogla verjet da je to res mozno!. V veselem pricakovanju sva bila vse do 28.januarja ko sva imela prvi-potrditveni ultrazvok!. Tam so nama povedali da je samo prazna gestacijska vrecka v njej pannic! . Na ponovni pregled so naju narocilibcez en teden. In potem spet cez en teden in spet.. na koncu je bila velika ze 33 mm in povsem prazna kar je kazalo na neuspesno nosecnost!. Sledil je splav!. Februarja sem zjutraj prisla na sprejem na ginekologijo v MB kjer sem.ostala dva dni in prejela en kup tablet! Ob 12h opoldne istega dne se je iz mene odluscilo to,kar je bil zadnji mesec smisel zivljenja!. Naslednje jutro se kontrolni ultrazvok ce se je res vse odluscilo in po potrditvi da je slo vse ven sem lahko sla domov! . Grozno! Ne toliko fizicno kot pa psihicnO! . In spet minevajo meseci in cakas in cakas in pluska od nikjer. Aprila grem se na pregled k svoji drugi ginekologinji in jo vprasam kdaj lahko grem naprej v postopek. In seveda mi rece,da sele ponnovem letu, saj se vsaka zanositrv steje,ce tudi ninprislo do plodka.in po splavu zooet cakat eno leto...Takrat sem se maja odlocila da znova poskusim pri bioenergeticarki v Slov.Bistrici! . In res. Jonpoklicem in povem svojo zgodbo in ona me naroci ze naslednji teden ,datumsko 6.maj 2019. 4 dni zapored sem.hodila k njej po polnure. Na zadnji terapiji mi je dejala da ponavadi uspe 90%zenskam po prvi terapiji in ce mi prvic ne uspe naj pridem cez 3 mesece! Bila sem trdno odlocena da ce mi ne uspe z bioenergijo,poskusim se z akupunkturo! . Vendar mi tega ni bilo potrebno! . 11.junija me presenetita dve crtici in danes sem ze v 36.tednu! ❤ pricakujemo puncko v februarju!. Tako da punce! Cimvec poskusite same! Medicina nas sploh ne jemlje resno saj nas je s temi tezavami ze toliko da smo cedalje bolj samo se stevilke, ki nas tudi tako obravnavajo! In najlazje je rect da ste se mladi in bo vse ob svojem casu! Ampak za nas je oravi cas takrat ko se odlocimo in ne cez nekaj let!. Polagam vam na srce tudi sama nisem verjela v te energije in vsakemu ko zdaj to razlagam mi recejo da je to nemogoce, ampak meni to ni nakljucje da mi je uspelo obakrat ravno po terapiji! Zelim vam vse dobro in upam da sem vam dala kancek upanja in vlila pogum za nove zmage! Veselim se vasih veselih novick!!
|
|
|
|