Anonimna294 -> RE: Spontani splav 2020 (11.7.2020 6:49:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene, zal je tudi mene aprila 2020 doletela ta žalost, zanima me po kolikšnem času boste spet poskusile ponovno, sedaj bo 3 mesce od ss pa me je malo strah da se bo zopet ponovilo, tudi psihično se nisem ok, ni dneva ko ne bi čakala da sem sama in da se zjocem. Zanima me so vam povedali vzrok zakaj je do tega prišlo?, Žal mi je tudi zate. Tega je res ogromno, jaz si nisem niti predstavljala, da nas je toliko, ki smo mogle to doživet. Ti samo joči, je prav, če čutiš tako in ti je potem vsaj majo lažje.Pri meni je šlo za kompletni ss še v začetku nosečnosti, nihče ni povedal zakaj, pa tudi sama nisem posebej spraševala. Telo samo odloči in poskrbi, pri tem žal nič ne moremo. Glede ponovne zanositve pa sem nekje zasledila, da naj bi počakala toliko, kolikor si bila noseča. Ginekologi pa tudi vsak drugače rečejo. Jaz sem se sčistila takoj pred prvo M, sem bila tudi na uz, pa mi je rekla da je res lepo samo šlo in da lahko po prvi M spet začneva. Mogoče se tudi ti naročiš na uz, pa ti bo potem lažje, ko ti bo gin povedal oz. povedala. Tako boš bolj sigurna. Če pa psihično še nisi pripravljena, pa raje počakaj. So pa nekatere zanosile že kar po prvi ali drugi M in niso čakale tako dolgo, pa je bilo vse ok z nosečnostjo. Držim pesti zate! 🐞🤗
|
|
|
|