Anonimna294 -> RE: Spontani splav 2020 (24.5.2020 18:33:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srečka138 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna294 Punce kako ste?🥰Jaz sem danes malo slabse,. Ze od zjutraj imam med izcedkom se nekaj sveze krvi, malo prej pa me je kar malo bolj zacelo bolet, tako da sem vzela protibolecinsko tableto in tudi kar ulilo se je. Bilo je isto kot v ponedeljek, ko sem potem sla na urgenco, no mogoce malenkost manj krvavitve, ampak res malenkost. Mislita da bi lahko bilo kaj narobe ali je to normalno po splavu? Brala sem ze, da je obicajno krvavitev velo mocnejsa kot pri menstruaciji ampak me je malo presenetilo in zaskrbelo, ker imam drugace ze cel teden samo rjav izcedek. Upam na najboljse, hvalabogu imam jutri ze zjutraj pregled. Nic ni narobe, jaz sem skoraj 10 dni v eno krvavela, iz mene so padali veliki kosi krvave sluzi (prakticbo skoz sem nosila tiste vlozke, ki jih dobis v porodnisnici po porodu, in mrezaste hlacke so zakon. Oooo, hvala, zdajle sta me pa res pomirili. Tocno tako je ja, da ko imam krce, je malo vec krvavitve in tkivo. Zdajle je bilo se najvec v celem tednu, tisto tkivo me je pa presenetilo in hkrati spomnilo na vse😔
|
|
|
|