Srečka138 -> RE: Spontani splav 2020 (21.5.2020 15:48:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna294 Zal mi je da sta morala tudi vidva cez to. Vidim da nam velikim ni usojeno. Ampak ocitno se je to moralo zgodit, nekaj ze je na tem. Zjokaj se, to daj ven iz sebe in ti bo lazje <3. In pa seveda ne obupat. Vidva lahko zacneta s poskusanjem ze zdaj pred prvo M, ker nosecnost ni trajala dolgo. Upam da vama kmalu uspe. Drzim pesti tudi za vaju. <3<3 Hvala🥰 Vsekakor ne bova obupala, jaz ze kar gledam malo po forumu po koliksnem casu so potem punce spet zanosile ampak bom tako se za sigurno vprasala ginekologinjo v ponedeljek, mogoce pa bova res ze kar lahko zacela ceprav mislim da bova vsaj pocakala na 1. M, tako da bom bolj mirna, ceprav vem, da me bo strah, da ne bi slo spet kaj narobe. Malo sem prebrala tudi prejsnje objave. Zal mi je za vse, ki smo to doživele. Je ze kaj novega pri tebi? 🐞 Naj te ne bo strah, ocitno moramo zenske tut to dat cez v zivljenju, da pridemo do najvecjega zaklada <3Ne, pri nama ni se nic novega, nama ne uspe, sicer mi zdaj M zamuja ze 4 dni ampak sem vceraj delala test in je bil negativen. Nevem tocno kaj se dogaja.
|
|
|
|