metuljčica12 -> RE: Avgustovčki 2020 (10.1.2020 5:42:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MacB IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica12 dejali so, da naj počakam 2-3 mesečna perila. mogoče bom še kaki mesec več počakala. na jok mi gre ko grem na wc, ko zagledam nosečnice, mamice z vozičkom.. a čas celi rane. vse ob svojem času. zmoremo biti pozitivni in enkrat nam bo posijal sonček. in bo[sm=duda.gif] Sicer sem moški, a vseeno, kar zjoči se. Ko se je za zjokat, se je treba zjokat. Ko je treba bit pozitiven, pa res daj vso sebe v to. Ne samo govorit, ampak dejansko delaj na tem. In če tako dejansko čutiš, je telo dejansko bolj mirno, bolj sproščeno, ni v krču. Vem, težko je, a boš sčasoma res boljša in boljša. Človek raste in se spreminja. Upam le, da imaš okoli sebe zadosti podpore in pozitive. Zadnje čase so sami sončni dnevi, lepo ven se nastavljat sončku, da te napolni z energijo. Samo dobro želim. [sm=smiley31.gif] hvala. sem z ljudmi. nisem sama. ko me dajejo negativne misli, me moj usmerja k pozitivni luči. poskušam se čimbolj zamotit,. sonček je..sprehodi so mučni še..ko vidiš mamice z dojenčki. a saj bo..vse ob svojem času. danes imam kontrolo, da vidijo kako se je spucalo.
|
|
|
|