PIKAPOKA51 -> RE: Avgustovčki 2020 (20.1.2020 17:27:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: luccka Punce, zdravo.Spet se javljam po dveh tednih. Takrat sem se javila, ko so mi nekoliko prenehali nosečniški simptomi (slabost in boleče prsi). Potem se je čez par dni spet pojavila rahla večerna slabost, ampak nič drugega. Nisem želela paničariti in sem si rekla, da bo kar bo. No, danes pa sem imela nuhalno in kaže zaenkrat, da je vse ok (kar se tiče srčka, ostaloh organov, velikosti itd.), ampak mi ni mogel izmeriti nuhalne svetline, ker je mali tak čudno ležal, da nikakor ni padel v pravi položaj, zato sem ponovno naročena jutri. Upam, da to ne pomeni nič slabega. Zdravnik mi je sicer rekel, da se to večkrat zgodi in naj me ne skrbi. Kaj menite ve? O super da so prenehali simptomi, mene pa še zanima ali je katero kej zategovalo okol trebuha ali pa občutek tiščanja dol. sem nekje 9. teden. ?? ja glede nuhalne sm pa že slišala da ni se dal zmert prvič, pr kolegici moji je blo tako..v drugo se je fajn vidlo. ja drugač pr meni so pa slabosti, hrana ne paše jest, sam določene stvari..
|
|
|
|