Metka234 -> RE: Julcki2020 (6.1.2020 15:33:39)
|
Evo mene iz službe. Včer sem bla tako vzhicena zvecer, da nisem skor nic spala in grem zdajle samo lezat do vecera. V sluzbi sem se pocutila ok, je bilo pa hecno. Sef in sefica sta rekla da nista nic direkt povedala, samo pac sodelavka gre namesto mene na sluzbeno pot v tujino in ji je povedala da bo sla ona namesto mene. In potem pac vsakega k sm srecala me previdno pogleda, vosci srecno in zdravo, ce sem ok, da me kar dolgo ni bilo, polovica mi je kar cestitala. Pa jaz: a je kdo kaj rekel? So rekli ne, ampak kaj pa ce bit drugega 😄 je pa res da vecina sodelavk ve da sem nora na otroke 😍 Ena mi je potem na malici po preoblacenju (sem se kar skrivala) rekla, da se mi pa ze malo pozna. Pac vsaj ene 40 ljudi me je pogledalo danes zelo ocitno v trebuh.🤦 Kaj ces pa drugega rect kot hvala za cestitke 😄 Tako da pricakujem da v roku enega tedna ali dve, treh se bo razsirilo povsod, brez da bi komu kaj povedala 😄 Sem sla prav pogledat stevilo dvojckov - 2018 jih je bilo 300, par let nazaj pa celo 700. Vecina je umetnih oploditev, zdaj se pozna da ne dajo kar vsaki dva zarodka kot so delali 10,15 let nazaj. Nekaj pa doprinese tudi clomid za spodbujanje ovulacij. Kao naravno pa je 2 % moznost za dvojcke v populaciji. Za nuhalno si zelim pa samo super rezultat, da mi pove da izgleda vse ok, da malo lazje diham. ☺ Dabroston se jemlje v primeru krvavitev kot podpora rumenemu telescu. Jaz se jemljem, moram svoji G rect, da naj mi napise v cet se eno skatlico, da bom pocasi zmanjsevala dozo.
|
|
|
|