MacB -> RE: Julcki2020 (6.1.2020 8:31:28)
|
Moja danes verjetno pove šefici, bomo videli kako bo vse skup. Sodelavcem pa tudi enkrat ta teden, bomo videli če bo šefica kaj izdala. Se pa pripravlja na to, da bo veliko nasvetov [sm=smiley36.gif][sm=zz_ninja.png] Metka, a toliko dvojčkov se rodi v SLO? Ne bi si mislil. Ja, LJ ima to prednost pred NM ja, če se boš počutila bolj mirno, kar idi v LJ. Midva sva itak iz okolice LJ, tak da nama je ta najbližja, potem pa že KR, samo ne greva tja. hope [sm=bravo.gif] Baby, moja ni dobila staleža, dobro za tisti dan, bil ravno petek, ga je. Potem pa normalno šla delat od pon naprej. K sreči se ni več ponovilo, a ni bilo prijetno. Je pa jemala do nekje 12 tedna, par dni pred nuhalno. Rekla G, da se jemlje dokler ni konec 1. tretjine nosečnosti. Ne spomnim se imena zdravila. Kakorkoli že, upam da je zdaj pri vas vse ok.[sm=nosecka.gif] Aja še to, ne nekaj ful pričakovat od nuhalne. Glavno, da bodo rezultati super, ostalo pa...upam da bo pri vama slikanje trajalo malo dlje pa da bo pustil bitje srca kakšno minutko. Pri nas je G za nuhalno v 1 uri 4 pare zrihtala k da smo na traku. Pokasirala 240€ v eni uri, ostalo ni pomembno [sm=jezicek.gif] Alayne, meni je to rekla endokrinologinja, ker bi naj imel premalo spolnih hormonov, diabetologinja pa se je samo nasmejala, je rekla da dokler je sladkor urejen je vse ok. Hormoni pa niso zgledali tak kritični, a nič ne de, sem tak, da se ne sekiram okoli tega. Če gre, gre, če ne pa gremo dalje. Dejansko pa sladkorna vpliva na marsikaj, kar verjetno veš. A na možnost zanositve pa ne. :) Si na tabletah, penih ali inzulinu?
|
|
|
|