MacB -> RE: Julcki2020 (16.1.2020 21:04:48)
|
Moja ima 182, js 191...in ja, prekleto težko je dobiti nekaj dobrega po dolžini. Kavbojke še prodajajo podaljšane, tudi trenirke (a grejo zelo hitro ali pa nabavijo premalo zaloge). Ravno zaradi vas sem ji omenil lidl. Ne dobivava nobenih reklam, ne gledava spletnih reklam,....pa nisva vedela za akcijo lidla, ki se začela danes. Kupila je dve pižami, sta ji kar všeč. Trenutno smo v 16 tednu, trebušček se vidi najbolj zvečer, sploh tista zaobljenost. Drugače je vse v redu, le res ogromno spi. Ne morem verjet, da pride iz službe pa gre lahko spat in prespi celo popoldne in celo noč. Pa še neki okoli dlesni je malo pojamrala, da so občutljive. Metka, ne samo ljudje iz firme, ampak kar vsi. Spol vesta, ime že imata, a bo edini al še kaj, smo že mislili da ne bo nič iz tega (to so rekli meni), a že si noseča (to so rekli njej),...v glavnem, če ne bi bila taka, da eno uho not, drugo ven, se ti hitro lahko zmeša [sm=smiley36.gif] hope, midva imava 3.2. pregled [sm=hudicek1.gif] me zanima kako velik bo plodek :)
|
|
|
|