|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
28.10.2005 8:10:01   
puncica
Ojla!
Tudi jaz sem vesela, ker sem danes klicala zarad izvida brisa pa so rekl da je negativno, imam namreč ful izcedka, pa je G raje preventivno vzela bris za kake čudne bakterije in je z mojo floro vse ok, pa še vprašala sem jo če lahko grem v bazen pa je rekla da ni problema, da lahko grem, samo da naj si dam ko grem v vodo tampon notri in potem ko pridem ven iz vode ven. Sem ful vesela. Trebušček pa se mi zdi da počasi raste, takega sem imela v 5 mescu, kot ga imam zdaj, hlače pa so mi še vse prav. Je pa grozno ker me glava boli že cel tednuser posted image in danes sem se odločila da ne pojem niti koščka čokoladne zadeve, upam da bom zdržala, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zredili se še nič nismo, tako da še čakamo na kilce.

Uživajte v vikendu in praznikih.




_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: MAJČICE
29.10.2005 8:35:18   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: MiaSophia

Jutrooouser posted image !
Punce, mene nekaj zanima, in sicer: ste morale pri prvem pregledu dati vodo & kri ali samo kri? Jaz sem dala samo kri, pa se mi zdi, da bi morala dati tudi vodo, vendar ko sem vprašala sestro v laboratoriju, je rekla, da ne, da zaenkrat samo kriuser posted image .
Naslednji teden imam pregled, en dan pred tem moram dati kri v našem laboratoriju (da se ne bom 2x vozla v Ravne...) Kaj menite??
Sicer pa komaj čakam 3.11.user posted image
Lep dan user posted image , čaw


Jaz sem na prvem pregledu dalal vodo in kri.

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 152
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?